Een nieuwe Hearthstone uitbreiding met Death Knights brengt talloze nieuwe mogelijkheden!

De afgelopen maanden zijn we hard aan de slag gegaan met de Journey to Un’Goro uitbreiding en het is volgens Blizzard Entertainment weer tijd voor een splinternieuwe uitbreiding. Op vrijdag 7 juli (04:00 cest) zullen developers de nieuwe uitbreiding live via het Twitch kanaal van Hearthstone onthullen. Er zijn al een tijdje wat geruchten dat de nieuwe uitbreiding in het teken van niemand minder dan Arthas Menethil, de gevreesde Lich King, zal staan. Als voormalige Death Knight en WoW junk is dat dus zeker een leuk vooruitzicht. En nou is er ook een afbeelding gelekt van een officiële Chinese Hearthstone website. De titel van de nieuwe uitbreiding zou wel eens “Knights of the Frozen Throne” kunnen zijn. Op de afbeelding zien we bijvoorbeeld alle negen helden omgetoverd in Death Knights… Helaas moeten we nog even wachten op meer nieuws.

Momenteel wordt overigens ook het Midsummer Fire Festival gevierd in Hearthstone en Ragnaros had hier zelf nog wat over te melden:

 

IT IS I, RAGNAROS THE FIRELORD, AND IT IS TIME TO PARTY, INSECTS. THE MIDSUMMER FIRE FESTIVAL BEGINS TOMORROW, AND YOU WILL CELEBRATE IN MY HONOR.

I HAVE MADE ARRANGEMENTS:

THERE WILL BE A SPECIAL TAVERN BRAWL FEATURING ME, AND ALSO SMALLER ME.

YOUR EXPRESSIONS OF AMAZEMENT WILL BE AS EXPLOSIVE AS MY DANCE MOVES.

NOT IMPRESSED YET, INSECTS?

AT MY PARTY YOU WILL ALSO EARN DOUBLE GOLD WHEN COMPLETING QUESTS.

THE MIDSUMMER FIRE FESTIVAL BEGINS JULY 5.
DO NOT MISS IT!

BY FIRE (FESTIVAL) BE ENTERTAINED!

 

De komende dagen is dus zeker een goed moment op wat goud op te sparen.