De Pandarens stelen de show op de Hearthstone Season 2 cardback!

Vanaf morgen komt het Hearthstone Season 2 al weer tot een einde en is vandaag dus de laatste dag dat je de “Luminous Lunar New Year” cardback kan halen. Wat je hier voor moet doen is heel simpel! Je hoeft namelijk slechts Rank 20 te behalen in de Ranked Play modus van Hearthstone. De Hearthstone Season 2 cardback heeft een Pandaren thema en is uiteraard ook weer een erg leuke toevoeging voor het inmiddels gigantische aanbod verschillende cardbacks.

Vorige maand was Vindicator Maraad de grote ster met zijn “Marauding Maraad” cardback, die er overigens bijzonder stijlvol uit ziet. Wij zijn daarom ook reuze benieuwd wat Hearthstone Season 3 spelers zal brengen. Zelf hoop ik op een stoere cardback met een Horde of Orc thema. Maar het is nog maar de vraag of Blizzard Entertainment hetzelfde idee heeft. Welke cardback is tot nu toe jullie persoonlijke favoriet?Hearthstone Season 2 cardback

  • Mijn favoriete is “Icecrown” uit Season 5 – Augustus 2014! Death Knight FTW!!!!!! “Warlords” is ook vet maar mijn Warlords of Dreanor C.E. zit nog in de seal… (#>.<)