Blizzard Entertainment’s gratis strategische kaart game is nu beschikbaar voor iOS en Android smartphones

Hearthstone roept alle mobiele strijders op, het is tijd om je Hearthstone kaarten overal mee naar toe te nemen. Hearthstone Heroes of Warcraft is nu beschikbaar op iOS en Android smartphones. De interface van deze versie is speciaal ontwikkeld voor kleinere schermen, waardoor het nog makkelijker en leuker is om Hearthstone met je vingertoppen te besturen.

Mike Morhaime, CEO en medeoprichter van Blizzard Entertainment, geeft aan:

“We zijn zeer enthousiast om mobiele gamers te verwelkomen in onze Hearthstone gemeenschap.”

“Hearthstone’s snelle en toegankelijke gameplay is perfect om onderweg te gamen en met de mobiele versie is het makkelijk om snel een potje te spelen.”

Hearthstone Heroes of Warcraft gaat volledig mobiel

Hearthstone Heroes of Warcraft is een snel, makkelijk te leren digitaal kaartspel dat geschikt is voor elk soort speler van jong en oud. Het spel biedt brede gevarieerde gameplay;

– Creëer eigen kaartdecks voor de arena
– Test je bekwaamheid in de ranked game mode
– Neem het op tegen gevarieerde tegenstanders in de solo adventure modus om nieuwe kaarten te winnen
– Daag je vrienden uit voor een duel

De mobiele versie van Hearthstone heeft alle spannende kenmerken die nu al beschikbaar zijn voor Windows, Mac en andere tabletversies van het spel, inclusief Goblins vs Gnomes, Curse of Naxxramas en het onlangs uitgebrachte Blackrock Mountain. Net zoals de andere versies van het spel, hebben spelers volledige toegang tot hun eigen collectie kaarten wanneer ze inloggen op hun mobiele telefoon.

Ter gelegenheid van de mobiele versie van Hearthstone geeft Blizzard een gratis Classic Card pack weg van de originele Hearthstone set. Iedereen die een game voltooid op zijn mobiele telefoon ontvangt gratis een Classic Card pack. Spelers die Hearthstone downloaden op zijn of haar iPad of Android tablet en een game voor het eerst voltooien ontvangen nog een gratis een Classic card pack.

  • Dit werkt en speelt echt niet zo fijn als op een tablet. Leuk geprobeerd Blizzard.

  • Grayfoxz

    Heb hem geïnstaleerd in de vorige pauze, we zullen zien 🙂