Waren jullie Hearthstone Curse of Naxxramas al weer een beetje vergeten?

Hearthstone is al weer een tijdje uit en is bijzonder populair. Nou is het natuurlijk wel zo dat de meeste mensen die ranked spelen allemaal dezelfde kaarten gebruiken en het tegenwoordig vooral om RNG gaat. Hearthstone heeft zich altijd grotendeels op PVP gericht en zal zich met de komst van Hearthstone Curse of Naxxramas eindelijk op wat PVE content richten.

Hearthstone’s Curse of Naxxramas zal een vijftal vleugels bevatten die na de eerste update wekelijks¬†geopend zullen worden. Zo zal je kunnen strijden in The Arachnid Quarter, Plague Quarter, Military Quarter, Construct Quarter en Frostwyrm Lair. Spelers die in de eerste maand van de lancering al beginnen te spelen krijgen de eerste vleugel overigens helemaal gratis. De rest van de vleugels zal je met in-game gold of uit geld moeten aanschaffen. Waar wachten jullie nog op?! Neem vandaag nog een kijkje naar de nieuwe uitbreiding.

Europeanen kunnen overigens vanaf morgen aan de slag met de nieuwe Hearthstone uitbreiding. Neem heironder alvast een kijkje naar de nieuwe kaarten die aan Blizzard’s digitale kaartgame worden toegevoegd.