Video thumbnail for youtube video Hasbro Game Channel komt eraan - Gamesite Kijk-Online

Hasbro Game Channel en de drie eerste titels zijn wereldwijd te downloaden in de herfst van 2014

Hasbro, Inc en Ubisoft kondigen het Hasbro Game Channel aan, een platform voor de populairste consoles dat spelplezier biedt voor de hele familie. Het channel biedt de bekendste Hasbro-games zoals MONOPOLY, RISK en TRIVIAL PURSUIT. Vanaf de herfst van 2014 is het Hasbro Game Channel verkrijgbaar via Xbox Live voor Xbox One en via PlayStation Network voor PlayStation 4. Voor de oudere generatie consoles zijn alle games ook apart te downloaden via Xbox Live voor Xbox 360 en via Playstation Network voor PlayStation 3.

“We hebben nauw samengewerkt met Ubisoft voor de ontwikkeling van het Hasbro Game Channel, dat familie en vrienden samenbrengt voor een leuke en sociale gamebelevenis met hun favoriete spellen,” aldus Mark Blecher, Senior Vice President Digital Gaming & Corporate Development bij Hasbro. “De nieuwe games voor consoles laten spelers toe om zich te verbinden en samen wereldwijd met anderen te spelen, niet enkel met de mensen in hun woonkamer.”

“Met het Hasbro Game Channel grijpen we de kans om alle spanning en pret uit Hasbro’s meest populaire spellen naar voren te brengen en ze op een heel andere manier aan te bieden. De nieuwe console-ervaring biedt een nieuw ecosysteem met verscheidene missies, achievements en rewards”, voegt Thomas Painçon, EMEA Digital Publishing Director bij Ubisoft, toe.

MONOPOLY, RISK en TRIVIAL PURSUIT, zijn de eerste drie spellen die aangeboden worden via het Hasbro Game Channel en bieden spelers een nieuwe manier om deze klassiekers te beleven.

  • MONOPOLY Plus: MONOPOLY Plus brengt ‘s werelds favoriete bordspel naar een hoger niveau en bevat zowel het originele 2D MONOPOLY bord als de geanimeerde 3D-versie die evolueert naarmate je vooruitgang boekt in het spel. MONOPOLY Plus laat spelers zelf hun favoriete ‘huisregels’ kiezen om zo de gameplay naar eigen voorkeur aan te passen en laat tot wel zes spelers genieten van het spel, zowel online als offline.
  • RISK: Strategiefans kunnen zich volledig laten gaan met RISK. Terwijl het de regels uit 2010 hanteert om de authenticiteit te bewaren biedt RISK ook een nieuwe strategische ervaring met een bekende map-layout die geoptimaliseerd is dankzij moderne legers, tactische slagvelden in 3D, aanpasbare winstvoorwaarden en regelvarianten. Online league play laat spelers toe om de strijd aan te gaan met RISK-fans overal ter wereld.
  • TRIVIAL PURSUIT Live!: Trivia-fans kunnen hun kennis testen met deze nieuwe versie van de bekendste trivia-game ter wereld. TRIVIAL PURSUIT Live! transformeert de klassieke ervaring tot een levensechte TV-show met nieuwe vragen, aanpasbare speelduur en verschillende soorten rondes en regels om spelers scherp te houden.

https://www.youtube.com/watch?v=Y1BVaE3xFrs” width=”620″ height=”360″]