Halo Spartan Assaul review

Halo: Spartan Assault kost 14,99 euro

De oorlog tussen de mensheid en de Covenant bereikt nieuwe oorlogsgebieden als “Halo: Spartan Assault” arriveert op 31 januari op Xbox 360, via een digitale download voor 14,99 EUR. Met meer dan 30 missies speel je langer dan ooit met de online coöperatieve modus en de Operation Hydra expansie die een toevoeging vol actie biedt aan de singleplayer campaign.

Nieuwe toepassingen, wapens, en online coöperatieve gameplay:

· Een spannende verhaallijn. Een origineel verhaal dat zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van “Halo 3” en “Halo 4”, waarin je de oorlog tegen de Covenant, de eerste missies van het Spartan Ops programma en de opkomst van Commander Sarah Palmer beleeft.

· Online coöperatieve multiplayer. Speel langer dan ooit met een online coöperatieve multiplayer modus die je vijf missies vol actie brengt, allemaal gespeeld vanuit een top-down camerastandpunt. 2

· Nieuwe vijanden. Voer oorlog tegen een overweldigende vijand – beleef voor het eerst Flood in “Halo: Spartan Assault”.

· Nieuwe wapens en Achievements. Ga sterk de oorlog in met een uitgebreid arsenaal dat je meer wapens, bepantseringsmogelijkheden en upgrades biedt, terwijl je nieuwe Achievements voor Xbox 360 verdient.

· Originele “Halo” gameplay. Een singleplayer campaign vol actie die 30 missies behelst in gevechten die door heel het “Halo” universum plaatsvinden (waaronder vijf “Operation Hydra” missies).

· Non-stop competitief plezier. Strijd tegen vrienden in Leaderboards of show je vaardigheden terwijl je meer dan 40 in-game Achievements en Medals verdient.

Halo: Spartan Assault verscheen vorig jaar al op de PC en tablet. Lees onze review hier.