Halo Master Chief Collection limited editions zijn onthuld door de webshop Game

De Engelse webshop Game heeft twee speciale edities aangekondigd voor de Halo Master Chief Collection. De limited edtion bevat een exclusieve steelbook, artbook en DLC voor £52.99. De Mjolnir edition zal hetzelfde bevatten, plus een 30 cm hoog beeldje van Master Chief voor £169.99.
De webshop geeft op het moment aan dat deze versies exclusief zijn voor hun webshop, maar dit gebeurt wel vaker met collectors edities die ook op andere locaties te krijgen zijn. Vermoedelijk is dit exclusief in de UK. Ondanks dat het een mooi pakket is, is de Mjolnir edition toch een flink stuk duurder voor alleen een beeldje dat erbij zit.

Alle Halo games

De Halo Master Chief Collection limited editions bevat alle Halo games die tot nu toe zijn uit gebracht, waarbij Halo 2 een nog niet uitgebrachte HD remake is. Deze bundel verschijnt op de Xbox One en garandeert ook deelname aan de Halo 5: Guardians multiplayer bèta.

  • Had liever een soundtrack erbij gehad.

    • Grayfoxz

      Soundtrack van de hele Halo (haha) serie, cool. Maar beeld is ook wel gaaf. Vind het prijsverschil alleen wel gigantisch ineens.

  • Nino

    Belachelijke prijs hoor. £117.00 extra betalen voor een Master Chief beeldje? (die overigens wel erg mooi is) Ik zie trouwens nergens staan dat er een artbook bij zit?