The Halo Effect - The Masterchief Collection

The Halo Effect geldt ook voor andere games

Iedereen kent het wel. De moeilijkste keuze in het leven van een gamer. Welke console ga ik halen bij een nieuwe generatie hardware. Haal je een console waar die je vrienden ook gaan halen, laat je je leiden door de games of haal je gewoon alle consoles die er maar bestaan. Dat kan natuurlijk ook. Er zijn zelf mensen die aangeven dat ze een generatie overslaan. Ik zelf had mijn keuze gemaakt en ging voor de PlayStation 4. Deze beslissing was niet makkelijk omdat de Xbox One ook vette exclusives heeft. Ik hield het maar bij één console deze generatie had ik aan mijn partner beloofd. Genoeg gepraat. Bekijk onderstaande video. Ik kon me er wel in vinden. Jij ook? Laat het me eens weten.

https://www.youtube.com/watch?v=BEt2OrRxDn0#t=61″ width=”620″ height=”360″]