Welke editie van Halo 5 Guardians ga jij aanschaffen?

De zoektocht van de jager en de opgejaagde is begonnen: De start van de Halo 5 Guardians Multiplayer Beta, die fans wereldwijd een eerste voorproefje geeft van de volgende evolutie in de Halo strijd.

Halo 5 Guardians komt exclusief uit op Xbox One in het najaar van 2015 en continueert het verhaal van de Master Chief en introduceert een nieuw centraal karakter in het Halo universum – Spartan Locke. De vrede is verbroken als de koloniën onverwacht worden aangevallen. En als de grootste held van de mensheid verdwenen is, krijgt Spartan Locke de taak om de Master Chief op te sporen en een mysterie op te lossen dat de hele Melkweg bedreigt.

Vandaag starten ook de pre-orders door de onthulling van de verschillende edities van Halo 5 Guardians.

Halo 5 Guardians

Drie edities van Halo 5 Guardians zullen in het najaar van 2015 uitkomen:

· Standaard Editie – De Standaard Editie bevat Halo 5: Guardians.

· Limited Editie – De Limited Editie bevat alles wat in de Standaard Editie zit, plus nieuwe digitale content om de Spartan gevechten te verbeteren en exclusieve items in een uniek ontworpen steelbook.

· Limited Collector’s Editie – De Limited Collector’s Editie bevat alles wat in de Limited Editie zit, plus additionele content zoals een beeld ontwikkeld door 343 Industries. Meer details over het design worden later gedeeld.

Halo 5 Guardians brengt de volgende evolutie in gevechten naar Xbox One, met arena multiplayer, nieuwe modi en complete nieuwe Spartan Abilities.

De Halo 5 Guardians Multiplayer Beta is gefocust op de 4v4 Arena multiplayer en is gestoeld op Halo’s nalatenschap als ultieme arena shooter. De Beta laat slechts een klein gedeelte zien van de epische plannen die de studio voor de Halo 5: Guardians multiplayer heeft.

Fans die Halo: The Master Chief Collection hebben gekocht, hebben vanaf vandaag tot 18 januari 2015 toegang tot de Halo 5 Guardians Multiplayer Beta. Halo: Nightfall en Halo: The Master Chief Collection content die vrijgespeeld wordt in de Halo 5 Guardians Multiplayer Beta kan meegenomen worden naar Halo 5 Guardians als de game uitkomt in het najaar van 2015.

  • Jammer genoeg nog geen Xbox One, anders natuurlijk een must-have 🙂