Maak kennis met de Spartans uit Halo 5: Guardians!

In de aanloop naar de release van Halo 5: Guardians op 27 oktober, wordt vandaag de opening cinematic van de game onthuld, die Fireteam Osiris bevat, het elite team dat bestaat uit:

Spartan Jameson Locke – Voor hij een Spartan was, was Locke een ONI Acquisitions Specialist – Een expert in het volgen, het terugvinden en de eliminatie van High Value Targets.
Spartan Olympia Vale – Een wonderkind. Vale’s aangeboren talenknobbel heeft geleid tot een carrière als Navy liaison van de Shangheili na de oorlog.
Spartan Holly Tanaka – Na het overleven van het plasma bombardement op haar thuiswereld, heeft Tanaka zich gevoegd bij de Army om de kans te krijgen anderen van hetzelfde lot te redden.
Spartan Edward Buck – Tijdens zijn dienst als ODST stond er in Buck’s personeelsbestand: If he were any better he’d be a Spartan.

In de video ontvangt de groep UNSC bevelen om een High Value Target terug te vinden en om te strijden tegen Covenant en Promethean strijdkrachten in een pittige actiereeks. Dit is de start van de meest ambitieuze, robuuste en epische Halo campaign tot nu toe. Bekijk de video hieronder!