Guild Wars 2 update

Guild Wars 2 update zal nieuwe evenementen, beloningen en opties bevatten

Ben jij een Guild Wars 2 speler en nog lang niet uitgespeeld? Dan hebben wij goed nieuws. Er komt namelijk een nieuwe Guild Wars 2 update, genaamd Cutthroat Politics, waarin weer van alles te beleven valt.

De nieuwe Guild Wars 2 update gaat op 23 juli live. Ervaar dan de scherpe randjes van de politiek in Cutthroat Politics, van ArenaNet voor Guild Wars 2. Deze update komt met een spannende twist: spelers zorgen, aan de hand van hun stemmen, voor permanente veranderingen in de wereld van Tyria.

In Cutthroat Politics ligt een vacante zetel binnen de Captain’s Council van Lion’s Arch voor het grijpen, en twee machtige figuren zijn naar voren gekomen als belangrijkste kandidaten. Spelers kunnen de oorlogsheld Ellen Kiel steunen, of de vooraanstaande koopman Evon Gnashblade de zetel laten innemen en een lucratieve handelsovereenkomst sluiten met de koopmannen van het ‘Zephyr Sanctum’.

Dit is de tweede update sinds ArenaNet een tweewekelijks update schema heeft bevestigd, waarmee uiting wordt gegeven aan de toewijding van de studio om content beter en sneller aan te bieden, dan welke Westerse concurrent ook. Cutthroat Politics biedt ook nieuwe evenementen, beloningen en opties.