Guild Wars 2

Guild Wars 2 update van The Living World viert het 10-jarig jubileum van Queen Jennah’s heerschappij

NCSOFT en ArenaNet kondigen met trots aan dat Queen’s Jubilee vanaf vandaag beschikbaar is. Dit is derde update van Guild Wars 2 sinds ArenaNet een tweewekelijks update schema heeft bevestigd, waarmee uiting wordt gegeven aan de toewijding van de studio om content beter en sneller aan te bieden, dan welke Westerse studio. Door nieuwe en uitdagende content te bieden voor spelers van alle klassen verbetert de Living World van de game.

In Queen’s Jubilee vieren spelers het 10-jarig jubileum van de heerschappij van Queen Jennah door per luchtballon af te reizen naar Divinity’s Reach, de hoofdstad van het menselijke ras van Kryta en de thuisbasis van de openingsceremonie. Eenmaal aangekomen kunnen spelers meedoen met de festiviteiten en deelnemen aan ceremoniële gevechten in de Crown Pavilion, een nieuwe gladiatorachtige arena, die Queen Jennah speciaal voor deze gelegenheid beschikbaar heeft gesteld.

De Queen’s Jubilee bevat onder andere de volgende nieuwe evenementen, beloningen en mogelijkheden:

Nieuw evenementen:

• Hot Air Balloons: Het hof van Queen Jennah heeft hete luchtballonnen geregeld om de inwoners van Tyria te vervoeren naar de ceremonie. Spelers kunnen deze luchtballonnen vinden in de open wereld en deze gebruiken voor een leuk, snel en stilistisch ritje naar het feest.
• The Opening Ceremony: Spelers kunnen aanwezig zijn bij de inwijding van de Crown Pavilion, een nieuwe gladiatorachtige arena die de Koningin beschikbaar heeft gesteld voor deze viering en om inauguratie wedstrijd te bekijken.
• Enter the Crown Pavilion: Spelers worden getest in deze nieuwe mini-zone die machtige voorstellingen bevat van de vijanden der mensheid. Spelers vertegenwoordigen verschillende steden van Tyria en kunnen de titel ‘kampioen van de natie’ behalen waarmee ze toegang verkrijgen tot verkopers van unieke beloningen.
• Fight in the Queen’s Gauntlet: In ‘single combat’ kunnen spelers proberen om unieke bazen te verslaan in steeds moeilijkere uitdagen. Spelers verdienen meer prestigieuze beloningen door risico’s te nemen met speciale gambiet condities.

Nieuwe beloningen:

• Watchwork Mechanisms: Watchwork technologie – de nieuwste en beste innovatie in Tyria – wordt steeds belangrijker terwijl spelers gebruik maken van watchwork onderdelen in nieuwe crafting recipes, of het als betaalmiddel inzetten om nieuwe items te kopen als nieuwe runes en sigils, Watchknight tonics en de nieuwe Sovereign wapen set.
• Watchknight Mini: Door het afronden van de Queen’s Jubilee meta-achievement verdienen spelers een miniatuur Watchknight, gemodelleerd aan de hand van de nieuwe mechanische schildwachten van de Koningin.

Nieuwe functies:

• Account Wallet for Currency: Spelers kunnen nu al hun valuta in één portemonnee bewaren, waardoor tokens, coins, karma, laurels, Guild Commendations, Fractal Relics, Badges of Honour, gems en glory altijd toegankelijk zijn voor alle personages op een account.
• PvP Solo Arena: In de nieuwe Solo Arena kunnen spelers meedoen met PvP wedstrijden in een competitieve omgeving zonder eerst een volledig team te verzamelen of te vechten tegen een reeds gevormde groep. De Solo Arena heeft ook zijn echte leaderboard, waardoor spelers een rang kunnen verdienen zonder hun Team Arena klassement te benadelen.
• New Dungeons Bonus Rewards: Nu zijn er nog meer redenen om de kerkers van Tyria te trotseren. Spelers ontvangen iedere dag, na het voltooien van een uniek pad voor elke verkenbare of verhaal dungeon, een nieuwe bonus. Een verbetering van het bestaande systeem.
• Mini-Game Rotation System: Spelers kunnen deelnemen aan de nieuwe, dagelijkse mini-game rotatie zoals beloofd door beide Captian’s Coucil kandidaten uit de vorige update. De eerste rotatie bevat Sanctum Sprint, Keg Brawl, Southsun Survival en Crab Toss.

 • Nino

  Ik heb dit spel eigenlijk nog nooit gespeeld. Is dit wat?

  • Imre_S

   Als je van MMO’s houdt is dit heel erg de moeite. Heeft wel een wat andere insteek dan WoW want de progressie is niet gear gedreven. Maar sowieso de moeite om gewoon tot level cap te spelen. Heeft overigens ook geen sub fee.

   in short: SPELEN 😉

   • Nino

    Klinkt erg goed! Hoe is de progressie dan? Door middel van PVP?

    • Imre_S

     Gaat minder om de stats en meer om achievements en skins voor je armor bijvoorbeeld. Het is vrij makkelijk om de beste gear te krijgen.

     PvP is wel vet. Je hebt een soort van Server tegen Server pvp in een grote open map. Met forten en kastelen die je moet pakken

     En je hebt een meer battleground achtige pvp waarin je met een volledig gelevelde versie van je char speelt.

     Beetje veel om allemaal uit te leggen zo snel dus ik zou zeggen ga het gewoon even checken en geef een shout out als je er mee bezig bent. Heb een lvl 80 character en geen sub fee betekent dat je het zo weer even hebt opgestart.

     • Ik heb deze game ook. Maar al een tijdje niet meer aangeraakt. Wat ik eerder een nadeel dan een voordeel vind, is dat je maar weinig skills hebt en die ook weer afhankelijk zijn van de wapens(combinatie) die je op dat moment gebruikt. Ergens is dit ook wel tof maar ik vind het dus een groter nadeel. Misschien pak ik de game ook binnenkort weer is op

     • Imre_S

      Het is wel verfrissend als je van WoW komt waar je met 4 actions bars speelt en een fuckload aan macro’s om het allemaal een beetje speelbaar te houden.