Zijn jullie ook uitgenodigd voor de Guild Wars 2: Heart of Thorns bèta?

Vandaag heeft ArenaNet meer informatie onthuld over het tweede Beta Weekend Event voor Guild Wars 2: Heart of Thorns en de nieuwe elite specialisatie in deze uitbreiding.

De Daredevil is een gloednieuwe elite specialisatie voor de thief profession in Heart of Thorns. De Daredevil maakt gebruik van verbeterde dodge-roll vaardigheden, waarmee dieven in grillige moordenaars veranderen en meerdere vijanden in een keer kunnen domineren. De Daredevil is, samen met verschillende andere elite specialisaties, beschikbaar voor spelers tijdens de volgende beta, zodat ze deze voor het eerst kunnen uitproberen.

Het volgende Beta Weekend Event voor Guild Wars 2: Heart of Thorns start om 21:00 uur op vrijdag 4 september en duurt tot 8:59 uur op maandag 6 september. Spelers die de pre-purchase editie van de uitbreiding hebben aangeschaft krijgen toegang tot het tweede bèta weekend. Naast de elite specialisatie biedt deze tweede bèta spelers nog meer spannende nieuwe content om te testen, als voorbereiding op de release van de uitbreiding later dit jaar.