Guild Wars 2

Naast de update van Guild Wars 2 ook nieuwe content beschikbaar

Vanaf vandaag is de update genaamd Bazaar of the Four Winds voor Guild Wars 2 beschikbaar. Naast de update is ook er nieuwe content verschenen.

ArenaNet levert sinds januari in een steeds hoger tempo nieuwe content voor Guild Wars 2 en gaat vanaf nu zelfs elke 14 dagen een update aanbieden. Deze updates brengen spelers boeiende nieuwe mogelijkheden, events, beloningen en verhaallijnen op een frequentie die ongeëvenaard is door welke Westerse studio dan ook. Het besluit van vandaag bevestigt de continue toewijding en inspanning van de studio en zorgt ervoor dat spelers kunnen verwachten dat Tyria één van de meest frequent geüpdate en best ondersteunde online werelden in de industrie is.

In deze nieuwste update, Bazaar of the Four Winds, komen marktlieden uit alle hoeken van Tyria bij elkaar om hun waar te verkopen. Deze samenkomst omvat meer dan alleen schimmige karakters en riskante handel. Het mystieke vliegende ‘Zephyr Sanctum’ is dit jaar geland en brengt magische kristallen en geweldige bewegingsvaardigheden naar handelaren en avonturiers.

Naast het op een nieuwe manier ervaren van beweging kunnen spelers deelnemen aan nieuwe, thematische evenementen en de sensatie van het handelen ervaren. Ook bevat deze update:

Nieuwe evenementen

• Belcher’s Bluff Mini-game: Spelers kunnen hun vrienden uitdagen in deze nieuwe, permanente mini-game.
• Sanctum Sprint Race: Navigeer door een duizelingwekkend parcours in deze competitieve race.
• Lessons from the Sky Scavenger Hunt: Spelers moeten hun behendigheid met wind, zon en bliksem laten zien, terwijl zij zoeken naar Sky Crystals en lastig te bereiken plekken verkennen in de Labyrinthine Cliffs.

Nieuwe beloningen

• Aspect Back Items: Spelers kunnen deelnemen aan de Sanctum Sprint om kans te maken op één van de drie speciale back items die de aspecten van wind, zon en bliksem vertegenwoordigen.
• Personal Quartz Node: Spelers die de update voltooien kunnen in hun huis quartz oogsten, wat hen in staat stelt om nieuwe recepten te maken.
• Zephyr Sanctum Model: Spelers die de ‘Lessons from de Sky’ prestatie voltooien, worden beloond met een miniatuur model van de Zephyr Sanctum, wat hen in staat stelt om het schip te allen tijden te bekijken, zelfs als deze al is weggevlogen.

Nieuwe mogelijkheden

• Account Achievement Reward System: Vanaf deze release kunnen spelers beloningen vrijspelen, zoals exclusieve nieuwe harnas skins, wapen skins, en permanente accountbonussen terwijl zij ‘achievement points’ behalen. Spelers kunnen ook laurels, gems, gold, krachtige voorwerpen, PVP en WvW beloningen verdienen, zodra hun ‘achievement score’ toeneemt.
• New PvP Map – Skyhammer: Spelers kunnen strijden voor controle over één van de drie ‘capture points’ in de nieuwe Skyhammer map.