NCSOFT had een aantal spannende Guild wars 2 aankondigingen op Gamescom waaronder niet alleen maar updates…

Om te laten zien hoe snel de competitieve kant van GuildWars 2 groeit hebben NCSOFT en ArenaNet van Gamescom gebruik gemaakt om de World Tournament Series aan te kondigen. De eerste globale Guild Wars 2 competitie waarbij er cash prijzen gewonnen kunnen worden. De studio organiseerd de competities in samenwerking met KongZhong, de publisher van de game in China, en gaat een aantal events krijgen (op uitnodiging) in Europa, Noord-Amerika en China waar de spelers zullen meedoen voor een totale prijzenpot van $150,000.
Alle spelers zullen aan een aantal standaard eisen moeten voldoen. Zo moeten alle spelers minimaal 18 jaar zijn en de mogelijkheid hebben om te reizen naar de toernooien. Dit betekend dat verschillende honderdduizend, zo niet miljoenen spelers zouden kunnen meedoen. Het eerste toernooi staat gepland voor de late herfst in 2014 in Beijing. Deelnemers zullen worden geselecteerd vanuit de top van het Tournament of Glory welke 20 augustus van start zal gaan. Meer informatie over het World Tournament Series en het Beijing event zullen in de komende weken bekend gemaakt worden.
Guild Wars 2 aankondigingen siege golem master 19-08-2014
Buiten de prijzen potten en toernooien krijgen Guild Wars 2 PvP spelers ook nog een hoop flinke upgrades.
In het september 2014 feature pack dat gratis te krijgen zal zijn voor alle Guild Wars 2 spelers vanaf negen september zitten verschillende updates zoals de mogelijkheid om verschillende kleuren commanders te selecteren in de World vs World modus. Hiermee kunnen teams makkelijker onderverdeeld worden in bijvoorbeeld een aanvallen, ondersteunend en verdedigend team. Ook zullen verschillende WvsW skills een upgrade krijgen. Een nieuwe skill heeft bijvoorbeeld effect op het gebruik van een Siege Gollem, waardoor deze niet zo snel meer achter gelaten hoeft te worden, of een mogelijkheid om zogenaamde “tricks” aan te schaffen om tijdelijk siege wapens uit te schakelen.
Een heleboel om naar uit te kijken dus voor alle Guild Wars 2 spelers en in te countdown naar het nieuwe feature pack zal de Living World seizoen twee even een korte pauze nemen, om daarna weer in de herfst terug te komen. Maak je borst dus maar nat Guild Wars 2 spelers. Er valt nog genoeg te beleven met deze Guild Wars 2 aankondigingen!