Barrow-wight Lord kan de ziel onttrekken van zijn vijand.

De nieuwe karakter is gratis als onderdeel van de Season Pass van Guardians of Middle-earth.

Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions kondigen vandaag een nieuw karakter aan voor Guardians of Middle-earth: Barrow-wight Lord. Gamers kunnen vanaf vandaag het nieuwe karakter downloaden via Xbox LIVE Arcade en PlayStation Network.

Bedorven door corruptie, zelfs nu hij dood is, vormt de Barrow-wight Lord een krachtige afstammeling van een lijn stoere mannen, die verbannen zijn naar de Barrow-downs. Gedurende zijn leven was zijn macht groot, maar de dood heeft hem nog veel meer macht gegeven dan hij ooit in zijn oorspronkelijke levende vorm heeft gehad.

Barrow-wight Lord voegt zich bij de beschikbare karakters in Guardians of Middle-earth. Season Pass houders hebben als onderdeel van hun pas gratis toegang tot dit laatste karakter. Additionele content die beschikbaar is voor verkoop, wordt binnenkort uitgebracht.

Barrow-wight Lord’s heeft verschillende vaardigheden. Een van deze vaardigheden is het onttrekken van de ziel, waarmee hij het leven van een doelwit kan stelen.

https://www.youtube.com/watch?v=PVjkOH68sKI” width=”620″ height=”360″]