guardians-of-middle-earth-logo

Guardians of Middle-earth dlc bevat nieuwe karakters

Vanaf vandaag kunnen spelers in Guardians of Middle-earth vechten als Sauron’s dodelijke ambassadeur, Mouth of Sauron. Mouth of Sauron, de enige persoon die rechtstreeks communiceert met de Dark Lord, geeft bevelen aan de legers van Gorgoroth, de noordwestelijke regio van Mordor. Vlak voor het gevecht om de Black Gate ontmoette hij Aragorn kortstondig en erkende hem niet als de nieuwe Koning van Gondor en Arnor.

Daarnaast geven Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions geheel nieuw karakter artwork, een biografie, details over de eigenschappen van deze karakter DLC en een nieuwe trailer over het spelen als Mouth of Sauron vrij.

In Guardians of Middle-earth vormen spelers een team van de meest krachtige helden van de grootste fantasy epos aller tijden, waarmee maximaal 10 spelers samen worden gebracht in een competitief multiplayer online battle arena (MOBA) spel.

Guardians of Middle-earth

De game bevat karakters uit de film The Hobbit: An Unexpected Journey. Deze MOBA game voor consoles biedt meer dan 20 iconische ‘Guardians’ waaronder Gandalf, Gollum, Legolas, Sauron en vele anderen, om mee te spelen tijdens PVP wedstrijden en memorabele allianties te vormen met en tegen vrienden.

Gamers kunnen met andere spelers communiceren via een in-game communicatiesysteem en hebben toegang tot het uitgebreide online stat en leader board systeem, waarmee ze onder andere overwinningen en nederlagen van vrienden kunnen volgen. De game is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en te downloaden voor Xbox LIVE Arcade voor Xbox 360 en PlayStation Network.