GTA Online The High Life Update komt dinsdag 13 mei uit

GTA Online: The High Life zal onder andere nieuwe voertuigen bevatten

Volgende week dinsdag, 13 mei, is het tijd om je positie in Los Santos te verstevigen met The High Life Update voor Grand Theft Auto Online. Deze update bevat nieuwe high-end appartementen, de mogelijkheid om meerdere huizen te bezitten, vier nieuwe voertuigen, de krachtige Bullpup Rifle en nog veel meer. Deze automatische update van GTA Online voegt vijf nieuwe toplocaties aan de vastgoedmarkt van Los Santos toe, zoals de Eclipse Towers en Richards Majestic, allen voorzien van het nieuwste interieurdesign. En omdat het nu mogelijk is om meer onroerend goed te hebben, kun je nu ook twee verschillende huizen tegelijk bezitten.

Voor degenen die de extra garageruimte willen benutten die bij het bezitten van meerdere huizen komt kijken, zijn er drie voortreffelijke nieuwe auto’s en een gave nieuwe motor beschikbaar om toe te voegen aan de collectie. De Enus Huntley S (SUV), Debauchee Massacro (sportwagen), Pegassi Zentorno (superwagen) en Dinka Trust (motor) zijn te koop in GTA Online bij Legendary Motorsport en toegankelijk via iedere garage in bezit in Story Mode. The High Life Update biedt ook de optie van ‘Non Contact’ bij de Races opties. Hiermee rijd je Races waarbij botsingen met andere spelers niet mogelijk zijn (de andere spelers zijn semi-transparant, je kunt nog wel in botsing komen met het overige, niet-spelersverkeer en constructies en objecten in het landschap).

Bovendien kun je je investeringen beschermen met het nieuwste product van Ammu-Nation: de krachtige Bullpup Rifle. En met de nieuwe Mental State spelersstatus kun je zien hoe passief of psychotisch losgeslagen je medespelers in een sessie werkelijk zijn – zodat je weet of je je schrap moet zetten wanneer ze je benaderen. The High Life Update bevat eveneens nieuwe garderobe opties, claxons, spelers toasts/ vieringen en vijftien nieuwe Jobs – waaronder vijf nieuwe Contact Missions.

  • Awesome. Aankomende dinsdag maar eens downloaden.