Tijdens GTA Online Halloween Surprise is er weer van alles te doen!

Afgelopen weekend stond in het teken van Halloween en ook Rockstar Games deed hier uitvoerig aan mee. Maar wees niet getreurd als je het speciale weekend en de livestream hebt gemist. Tot en met 16 november zijn er in GTA Online speciale Halloween treats voor de inwoners van Los Santos en Blaine County op PlayStation 4, Xbox One en PC. En voor deze keer zonder tricks: eenmaal aangeschafte speciale items blijven gewoon beschikbaar, ook na 16 november. Wat kan je allemaal verwachten?

Twee nieuwe voertuigen: Lurcher Hearse en Franken Stange

Rijden over de snelweg van Los Santos wordt een tikkeltje angstaanjagender met de toevoeging van twee spookachtige voertuigen. Spelers kunnen zich van hun meest duistere kant laten zien met de Lurcher Hearse en de Franken Stange, beide beschikbaar voor een beperkte tijd. Ook kun je de dahboards van je lowriders verfraaien met twintig demonische Bobbleheads.

gta online halloween Lurcher Hearse gta online halloween franken stange

Nieuwe maskers, Face Paints en Slasher Adversary Mode

Jaag je tegenstanders de stuipen op het lijf met nieuwe, afschrikwekkende maskers, verkrijgbaar in de Monsters sectie van de Vespucci Movie Masks. Crews die een Heist uitvoeren zien tot en met 16 november een nieuwe Halloween masker categorie als standaard optie bij alle Heists. Daarnaast zijn er 30 spookachtige nieuwe Face Paints beschikbaar waarmee spelers helemaal in de Halloween stemming komen.

Opwinding en spanning gegarandeerd, in deze spannende nieuwe Adversary Mode (tot 8 spelers). Vlucht, verstop je of vecht om te overleven in de duisternis, waarin de speler die aangewezen is als de Slasher zijn prooi opjaagt met een shotgun. Spelers kunnen een zaklamp gebruiken om hun weg in het donker te vinden, maar riskeren hiermee wel dat ze hun schuilplaats prijsgeven. Weet je langer dan drie minuten te overleven, dan word je beloond met een eigen shotgun.

GTA Online Halloween masks GTA Online Halloween Slasher mode