Sony biedt gratis games aan voor storing PlayStation Network

Zodra het PlayStation Network terug online is zal Sony gaan starten met de Welcome Back actie. Sony biedt alle gedupeerden van deze storing 2 gratis games aan voor PlayStation 4, PlayStation 3 of PlayStation Vita. Daarnaast krijgen de PlayStation Plus leden extra krediet op hun account en een maand gratis toegang tot de Music Unlimited service. Voor de niet PlayStation Plus leden is er ook een compensatie, zij krijgen een maand PlayStation Plus en Music Unlimited.

Gratis games ter compensatie storing PlayStation Network

Een Sony vertegenwoordiger meldt:

“Once we restore the PlayStation Network, you will have the opportunity to claim your Welcome Back gifts. Please note that the Welcome Back programme is only available for those countries with access to PlayStation Store. All existing PlayStation Plus and Playstation Network members will be able to access the free games and services from the PlayStation Store”.

Hopelijk zal het PlayStation Network snel weer online gaan zodat we weer met z’n allen kunnen gaan gamen. Tot nu toe kunnen wij alleen concluderen dat dit een gerucht is, er is namelijk geen officiële informatie te vinden van Sony zelf door bijvoorbeeld een melding op de PlayStation Blog of een tweet.

 • Hopelijk is dit nieuws ook echt waar! Al denk ik dat dat dan een dure grap is voor Sony…

 • Hopelijk is dit bericht waar en kunnen de gebruikers uit top titels kiezen.

 • Ik geloof er niks van. Het is allemaal jammer dat het gebeurt is maar Sony kan hier niks aan doen. Daarbij stond er nog wel meer informatie als dat mensen een klein bedrag in hun portemonnee kunnen verwachten. Ja right, zes gratis games en dan ook nog eens geld? Lijkt me zeer onwaarschijnlijk.

  De bron is ook een beetje vaag. Een Sony medwerker…tja…Wie? Heb iemand in m’n kennissen kriing die gebeld heeft naar de helpdesk en die wisten daar van niks. Misschien omdat het nog niet duidelijk is allemaal maar zoals ik al begon. Een groot fantast verhaal. Op de “kleinere” sites staat dit alleen. Heb bij de grotere sites er nog niks van gelezen. Mocht het wel zo zijn dan hoor je me niet klagen, Nederlander he, maar vind dan wel dat Sony erg gul is. Wat de games ook mogen zijn

  • Ik denk ook dat het nep is.

 • Patrick

  Dit bericht gaat over de compensatie van de 2011 PSN hack… Controleer de bron (en de bron van de bron) als je iets van het web af pikt 🙂

  • Posts zijn van 26 en 27 december 2014, lijkt me dus niet dat deze over PSN hack van 2011 gaan…

   • Patrick

    Het “Welcome back Programe” was het antwoord op de rechtzaak welke was aangespannen na de maand durende hack van PSN waar tevens credit card gegevens waren gestolen… Google is your friend… Check de bron van je bron 🙂

 • Waarom denken jullie dat je recht hebt op gratis shit. Dit was duidelijk overmacht en zowel Sony als Microsoft hoeven niemand te compenseren.

  • Ze hoeven mij ook niet te compenseren het gaat alleen in het rond dat er wel gecompenseerd gaat worden.

   • Zolang Sony niets bevestigd is dit een lading bullshit. Mensen nemen erg makkelijk zomaar dingen aan…

    • Klopt zeker zonder dat Sony dit bevestigd is dit ook niet meer dan een gerucht

  • Slagroomtaart

   Onzin! Dit is niet de eerste keer dat t netwerk eruit ligt. Het is elke maand wel weer een week lang raak dat ik niet op PSN kan.

   Dat ze eens een fatsoenlijk netwerk maken, ik betaal er immers voor!

   • Grayfoxz

    Het is inderdaad niet de eerste keer, maar het netwerk is echt niet een week per maand offline. af en toe eens onderhoud, maar dat is meestal een dag op z’n meest.