Heb jij Middle-earth Shadow of Mordor in bezit?

Leuk nieuws omtrent Middle-earth Shadow of Morder. Er is namelijk wat nieuwe DLC aangekondigd. Lees er hieronder wat meer over.

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt de GRATIS Power of Defiance Bundel aan, met daarin de nieuwe Lithariel character skin, Challenge Mode en Epic Rune voor de veelgeprezen actiegame Middle-earth Shadow of Mordor. De bundel is verkrijgbaar via een gratis content update voor de Xbox One, PlayStation 4 en Steam

Met de nieuwe character skin kruipen spelers in de huid van Lithariel, de Warrior Commander van de Tribesmen of Nurn, en leiden ze de aanval tegen The Dark Lord Sauron en zijn troepen. Ze kunnen hun overlevingsskills testen in de nieuwe Test of Defiance Challenge Mode.

De gratis Power of Defiance bundel bevat de volgende upgrades:

• Speel als Lithariel, dochter van Lady Marwen, Koningin van Nurn

• Test van de Defiance Challenge Mode – Spelers gaan de ultieme test aan voor de
bekwaamheid van hun krijger als ze Saurons Warchief verslaan zonder vals te spelen,
dood te gaan of de kracht van Wraith te gebruiken.

• Epic Rune- Defiant to the End: Spelers krijgen een extra laatste kans om terug te
keren naar de strijd.

Mocht je nog niet weten wat Middle-earth Shadow of Mordor voor een game is? Lees dan hieronder wat info en bekijk daarna de trailer.

Middle-earth Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze de Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand.