Rockstar komt met Grand Theft Auto V Editions vol fraaie goodies.

Rockstar weet hoe ze de fans moeten verwennen. Ze komen met twee GTA V edities vol met fraaie ingame en fysieke goodies. En er is ook nog een pre-order bonus: een ingame bestuurbare zeppelin. Cool!

Er komt een Special Edition en daarin vind je het volgende:
Collectible Steel Book met exclusief artwork: Een speciale steelbook met nog niet vertoond artwork van Michael, Trevor en Franklin.
Blauwdruk map: een kaart van Los Santos en Blaine County in de vorm van een blauwdruk. Op de kaart staan diverse lokaties gemarkeerd waar iets te verdienen of te zien is.
Special Ability Boost: De hoofdrolspelers hebben allemaal een speciale ability. Met deze boost loopt je ability meter sneller vol.
Stunt Plane Trials: Extra Stunt Plane challenges voor de single player.
Bonus Outfits, Tattoos en meer: Extra outfits in je kledingkast, speciale tattoos bij de tattooshop en extra goede deals bij andere winkels in de hele stad.
Extra wapens: Haal gratis wapens bij Ammunation, voor de single player.

gta-v-special-edition

In de Collector’s Edition zit alles van de Special Edition, plus:
GTA V Security Deposit Bag met sleutel: Een geldtas, geinspireerd op de overval in de game, inclusief logo’s van de game en van Rockstar.
Baseball Cap: Een baseball cap met GTA V logo.
Custom karakters voor GTA Online: klassieke GTA karakters voor gebruik in GTA Online.
Unieke Voertuigen en Garage: gamers krijgen vanaf het begin een garage met daarin unieke voertuigen. In de single player mode staat er een hotrod en een motor in je garage. In GTA Online krijg je een electrische auto.

gta-v-collectors-edition

Grand Theft Auto V komt 17 september uit voor Xbox 360 en PlayStation 3. Over next-gen consoles en PC is nog niets bekend.

(Via Shacknews)