gran turismo inside

Gran Turismo achtervolgd Need for Speed?

Snelle auto’s, spannende races en mooie vrouwen. Racefilms zijn populairder dan ooit en Fast and Furious 6 was een ook dit keer een groot succes . Need for Speed speelt in op deze populariteit en wordt verfilmd door Dreamworks. Gran Turismo kon waarschijnlijk niet achterblijven. Als we de website The Wrap mogen geloven komt een van de succesvolste franchises voor de PlayStation dus ook naar het witte doek.

De productie van deze racefilm zal in handen zijn van Mike De Luca en Dana Brunetti, beiden bekend van de verfilming van 50 tinten grijs. Sony wil ook dat Elizabeth Cantillon, DeVon Franklin en Hannah Minghella de film overzien. Cantillon werkte onder andere mee aan Galaxy Quest en The Taking of Pelham 123. Franklin werkte al eerder aan The Karate Kid en Hancock. Minghella werkt nu mee aan Ghostbusters III en The Amazing Spiderman 2.

Om een idee te krijgen over wat we kunnen verwachten worden we verwezen naar een filmpje van de Spaanse coureur Lucas Ordonez. Hij begon zijn carrière met virtuele Gran Turismo races.

https://www.youtube.com/watch?v=w9V2YgZ7jjY” width=”620″ height=”360″]