God of War Collection PS Vita Launch Trailer

God of War Collection verscheen al eerder op de PlayStation 3

De God of War Collection verschijnt deze week op de PlayStation Vita en Sony heeft nu een launch trailer vrijgegeven. De collectie, die bestaat uit de eerste twee delen van de serie, verscheen al eerder op de PlayStation 3. Bekijk de trailer hieronder en laat ons eens weten of jij de God of War Collection gaat aanschaffen.

 • Grayfoxz

  Hmmm, heb deze games al genoeg voorbij zien komen. Begrijp me niet verkeerd, vind het topgames. Maar vond de HD collectie op de PS3 al wel genoeg ondertussen.

  • Uitgemolken……

   • Grayfoxz

    Ja beetje wel, vind het verder wel gave games hoor. Maar ik wil liever een volledig nieuwe zien.

    • Is niet echt uitgemolken he. Dan moet er ook nog een God of War Tennis, Kart etc verschijnen. Dit is gewoon één en twee in een HD jasje. We moeten wel onthouden dat wij ouder worden en sommige mensen deel één en twee nog niet eens gespeeld hebben omdat ze te jong waren. Voor die mensen is het best een leuke collectie. Ascension had dan voor mij niet gehoeven.

     • Nino

      God of War is echt wel zwaar uitgemolken, wie probeer je nou voor de gek te houden? Na God of War 3 zouden ze niet eens nieuwe games meer maken. GoW is awesome maar dit is allemaal een beetje te veel van het goede als je het mij vraagt.

     • Ik vind van niet. Ik probeer niemand voor de gek te houden. Mensen roepen naar mijn mening al snel dat iets uitgemolken is. Ik zeg zelf al dat Ascension voor mij niet had gehoeven maar of dat uitmelken is. In mijn ogen niet. Zoals ik al had beschreven kan ik wel begrijpen dat vier delen in de serie een HD versie hebben gekregen. Wat dat betreft vind ik dat je meer naar Mario moet kijken qua uitmelken. Voetbal, Basketbal, Golf,Tennis, Olympische spelen en een, ook al speel ik het met plezier, Kart game.

     • Nino

      Uitgemolken, waarom:

      *God of War

      *God of War II

      *God of War: Betrayal

      *God of War: Chains of Olympus

      *God of War III

      *God of War: Ghost of Sparta

      *God of War: Ascension

      *God of War Collection (God of War, God of War II Remastered)

      * God of War: Origins Collection (God of War: Chains of Olympus, God of War: Ghost of Sparta Remastered)

      *God of War Saga (God of War, God of War II, God of War III, God of War: Chains of Olympus, God of War: Ghost of Sparta)

      En dan nu ook nog een keer God of War Collection voor de PlayStation Vita…best wel uitmelkerij. 😀 Net als Assassin’s Creed, Need for Speed, Pro Evolution Soccer, FIFA, Final Fantasy, Call of Duty, Metal Gear Solid en hiermee wil ik zeker niet zeggen dat de games slecht zijn. Maar kom nou, hoeveel Collections of HD Remasters hebben we nodig man?

     • Rock Enfeller

      BOEM! (je hebt helemaal gelijk…het verhaal had na deel 3 afgelopen moeten zijn) GoW is zo zwaar uitgemolken dat de Europese Melkquota al ruimschoots gehaald is voor de komende 10 jaar.

     • Nino

      LoL Rick! 😀 Well said.

     • Nogmaals iets uitgemolken vinden is ook erg populair om snel te zeggen. Uitmelken is het onderste uit de kan slepen ongeacht de kwaliteit van het product. Zijn de GOW games slecht? Nee. Dan is het niet uitmelken. Maar goed meningen verschillen. Gelukkig maar 🙂

     • Rock Enfeller

      De vraag die je jezelf moet stellen is: worden de games beter, blijven ze evengoed of worden ze slechter? De games worden er niet beter op…omdat ze steeds maar weer hetzelfde trucje gebruiken. Op zijn hoogst blijft de kwaliteit hetzelfde, maar de interesse van het publiek zwakt af…en dan ben je dus bezig om de interesse tot de laatste druppel op te maken om aan de game te kunnen verdienen. Uitmelken dus! Hetzelfde als met CoD en BF…one-trick pony’s die uitgemelkt worden

     • Nino

      Dit: “Zijn de GOW games slecht? Nee. dan is het niet uitmelken.” Is totaal niet waar het om gaat. Je zegt namelijk ook: “Uitmelken is het onderste uit de kan slepen ongeacht de kwaliteit van het product.”

      God of War is gewoon zwaar uitgemolken, dit kan je gewoon niet ontkennen! 😛

      Weer een GoW Collection uitbrengen is een wanhopige poging om PS Vita bezitters iets te geven wat ze ongetwijfeld al lang op andere systemen hebben gespeeld. Ik denk daarom ook niet dat het de PS Vita verkoop zal bevorderen.

  • Is wel cross-buy lees ik hier en daar.