Kratos toont menselijke kant in prequel van succesvolle God of War reeks.

Vecht jezelf van krijger tot held in de brute nieuwe online multiplayer mode.

God of War Ascension is uit. In deze PS3-topper ontdek je het oorspronkelijke verhaal van Kratos, de veldheer die zijn ziel verkocht aan de oorlogsgod Ares. De game is een prequel van alle andere God of War games, waardoor het zowel de perfecte instap voor nieuwe God of War gamers is, als de ideale aanvulling voor trouwe fans. God of War: Ascension

Het succes van de God of War-games is gigantisch: in Europa werden er al bijna 8 miljoen exemplaren van verkocht. Ieder God of War-game vertelt een ander verhaal, met als hoofdpersonage Kratos. In God of War: Ascension maak je kennis met de menselijke kant van Kratos. Je ontdekt zijn persoonlijke geschiedenis en bestrijdt vijanden, titanen, goden en monsters op ongeziene wijze. Bovendien vormen de puzzels die je tijdens het spel moet oplossen een extra uitdaging.

Dankzij de sterke verhaallijn, de verbluffende graphics, een ruimer bewegingspatroon en nieuwe wapens is God of War: Ascension een opwindende en uitdagende game. De toegankelijke gameplay zorgt ervoor dat zowel nieuwelingen als ervaren gamers zich kunnen uitleven. Bovendien is dit spel niet alleen offline bespeelbaar, maar kan je het ook online spelen, zowel in een single- als multiplayer mode.

De online multiplayer mode, voor minimaal 2 tot maximaal 8 spelers, is een aantrekkelijke nieuwe feature in het God of War universum. Het creëren van je eigen kampioen, het voeren van competitieve gevechten in een objective based gameplay: de online multiplayer mode heeft het allemaal! Daarnaast kan je met jouw kampioen het spel in de single player mode eveneens online of offline spelen.

Als extraatje krijgt de gamer een aangename verrassing: op de Blu-Ray disc van God of War: Ascension™ staat een exclusieve demo van de survival horrorgame The Last of Us. De demo zal vanaf 31 mei beschikbaar zijn via de disc.