Kratos keert terug in God of War: Ascension

Beta beschikbaar vanaf 8 januari in Amerika en 9 januari in europa.

Het is vanaf deze week voor Playstation Plus leden mogelijk om de bloederige multiplayer beta van God of War: Ascension te spelen.

Nadat de trilogie werd beëindigd werd met God of War 3 dacht iedereen dat het klaar was met deze game serie. Maar natuurlijk werd er vorig jaar een nieuw deel aangekondigd. Deze ijzer sterke game serie kan namelijk nog makkelijk een aantal jaren mee. Natuurlijk zijn er wel enige vernieuwingen gewenst en dit heeft ontwikkelaar Santa Monica Studio er ingegooid door middel van een multiplayer mode. Dit is de eerste keer dat er een multiplayer mode komt voor een God of War game en deze moet dan natuurlijk uitvoerig getest worden door het publiek. Vandaar dat je vanaf deze week aan de slag kunt gaan met de multiplayer beta. Om hier toegang tot de krijgen moet je wel lid zijn van Playstation Plus.

De multiplayer bestaat uit 4 verschillende game modus. Waarvan er tot nu toe nog maar 1 onthuld is namelijk de Team Favor Rush mode. Hierin speel je in 2 teams tegen elkaar tot maximaal 4 spelers per team en is het de bedoeling dat je bepaalde doelen behaald, gruwelijke kills maakt, schatten vind en gebieden verovert en behoud.

De beta is beschikbaar vanaf 8 Januari in de Amerikaanse Playstation Store en kan vanaf 9 Januari gedownload worden vanuit de Europese Playstation Store.

Bekijk hier onder de trailer om alvast in de stemming te komen.

https://www.youtube.com/watch?v=QmUVdPpyw5g” width=”620″ height=”360″]