Global Distributie

Overeenkomst Global Distributie B.V. en Topware Interactive AG bevat exclusieve distributierechten

Global Distributie B.V. en Topware Interactive AG zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor de distributie van een reeks console en PC titels van deze uitgever in de Benelux.

De nieuwe overeenkomst omvat de exclusieve distributierechten voor alle TopWare Interactive merken, waaronder de bekroonde Two Worlds series, zoals “Two Worlds I” en “Two Worlds II”, plus de nieuwste add-on “Two Worlds II: Pirates of the Flying fort “. Daarnaast zal Global Distributie B.V. toekomstige merken van de bekende Duitse uitgever uitbrengen.

De eerste releasedata zijn al gepland en beide bedrijven kijken uit naar een solide partnerschap in de komende jaren.

Lijst van komende releases:

Dream Pinball 3D (Wii, NDS, PC) – 30 augustus 2013
Two Worlds II GOTY Edition (PS3, X360, PC/Mac) – 6 september 2013
Two Worlds II Velvet GOTY Edition (PS3, X360, PC/Mac) – 6 september 2013
Two Worlds II – Pirates of the Flying Fortress(PC/Mac) – 6 september 2013
Two Worlds II – Castle Defense (PC/Mac) – 6 september 2013
Two Worlds (PC) – 6 september 2013
Iron Sky Invasion (PS3, Xbox 360, PC/Mac) – 6 september 2013
Iron Sky Invasion Götterdämmerung Edition (PS3, X360, PC/Mac) – 6 september 2013

Alexandra Constadache, CEO bij TopWare Interactive:

“Kijkend naar het marktbereik van Global Distributie, zijn wij ervan overtuigd dat onze titels op de best mogelijke manier worden vertegenwoordigd in de Benelux. Nauwe samenwerking bij onze huidige line-up en onze toekomstige titels is een belangrijk punt voor ons bij het kiezen van nieuwe distributiedeals. Het is als games uitgever altijd een van onze belangrijkste doelen geweest om onze klanten de beste toegang tot onze producten te geven, naast het hebben van een sterke en solide samenwerking met onze distributeurs. We kijken dan ook erg uit naar onze nieuwe samenwerking met Global Distributie. “

Jack Chauthi, Managing Director bij Global Distributie BV:

“We zijn erg enthousiast om de exclusieve distributeur van Topware Interactive producten in de Benelux te zijn. De kwaliteit van de TopWare Interactive producten ligt precies in lijn met ons portfolio dus we hebben hoge verwachtingen van deze samenwerking.”

Over Topware Interactive

Al jaren ontwikkelt TopWare Interactive succesvolle merken en bekroonde blockbusters in alle genres. Topware Interactive manifesteert zich als een spreekwoordelijke “breath of fresh air” in de video game-industrie. Het bewijs hiervoor is te zien in succesvolle IP’s die gegenereerd zijn door in-house development studio Reality Pump en andere top-licenties die ze verworven hebben via externe ontwikkelaars. Games zoals “Earth 2160” en “Two worlds II” zijn slechts twee van de bekroonde kaskrakers die voortkomen uit deze unieke en innovatieve studio. Bovendien is TopWare Interactive het eerste Duitse bedrijf dat door Microsoft, Apple, Nintendo en Sony benoemd is als erkende uitgever voor hun next gen platforms. Dit zorgt voor een solide productportfolio op meerdere platforms en distributiekanalen. Momenteel ontwikkelt en publiceert Topware voor PC, Mac, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii en Nintendo DS/3DS, i-Phone en i-Pad en Android-platforms. In de PC-sector heeft Topware een nauwe samenwerking met Intel, AMD en nVidia met als streven altijd voorop te blijven als het gaat om state-of-the-art technologie.