Giana Sisters: Twisted Dreams Director’s Cut komt op 13 maart fysiek naar de PlayStation 4 en PC

Waar de vorige versie alleen als download beschikbaar was komt Giana Sisters: Twisted Dreams Director’s cut als een fysieke versie in de winkels te liggen. Op 13 maart kun je deze game voor de PlayStation 4 en PC met een flinke lading DLC ophalen in de winkel. Je leest het goed, naast de game zelf (die op Metacritic in de top tien van de PlayStation 4 games staat) kun je ook de uitbreiding Rise of the Owlverlord en twee speciale, extra levels, met een Kerst en Halloween thema vinden in dit fysieke pakket.

Giana Sisters: Twisted Dreams Director’s Cut is een snelle, uitdagende platformer met een twist. Met één druk op de knop wissel je tussen de droom en nachtmerrie dimensies voor nog intensere en diepere gameplay. De game combineert kleurrijke graphics met strakke gameplay en een verhaal over zusterliefde.

De game heeft ook een speciale cover gekregen gekozen door de fans via Facebook. Bekijk hieronder de cover en laat ons weten of jij gaat voor de fysieke release van deze kleurrijke platformer.
Giana Sisters Twisted Dreams Director's cut 12-02-2015