Rabbids Invasion: De Interactieve TV-serie verschijnt op 20 november.

De Raving Rabbids zijn niet te houden! De knettergekke konijnen doken voor het eerst op in 2006, toen er werd gewerkt aan een game die toen nog Rayman 4 zou gaan heten. De makers hadden echter zo veel lol met hun pas bedachte konijnen dat de game werd omgedoopt tot Rayman Raving Rabbids.

In de jaren erna explodeerde hun populariteit. De fans werden getrakteerd op nieuwe games en de Rabbids kregen zelfs hun eigen tv-serie op Nickelodeon: Rabbids Invasion. De serie behoort tot de best bekeken programma’s op Nickelodeon en biedt alle kleine fans nu de mogelijkheid om zelf mee te spelen!

Tv kijken is gezonder dan ooit!

Rabbids Invasion: De Interactieve TV-serie nodigt kinderen uit om de fantasierijke wereld van de Raving Rabbids binnen te stappen. Niet vanaf de luie bank, maar op een actieve manier vol plezier en beweging. Tv kijken wordt zo een energieke belevenis die zowel leuk als gezond is! De Raving Rabbids pakken flink uit met talloze verrassingen:

20 verschillende afleveringen: beleef 20 afleveringen van Raving Rabbids zoals je ze nog nooit zag en maak zelf deel van je favoriete serie! 400 supermaffe spelletjes: de hoeveelheid spelletjes waarin je punten kunt scoren is enorm! Bewegen is van het grootste belang terwijl je met Rabbids gooit, in eiergevechten belandt of andere behendigheidsspelletjes speelt.
Spelen met vrienden of familie: niets is leuker dan samen op ontdekkingstocht te gaan met de Raving Rabbids. Daag je vrienden en familie uit om de hoogste scores te halen!

Rabbids in je woonkamer:

Dankzij augmented reality-technieken stuiteren de Raving Rabbids nu zelfs door je woonkamer! Rabbids Invasion: De Interactieve TV-serie markeert een nieuwe mijlpaal in zowel de geschiedenis van games als televisie, want nog nooit eerder is een tv-serie op deze manier interactief gemaakt. Kinderen worden gemotiveerd om te blijven bewegen omdat ze op deze manier leuke beloningen verdienen en nieuwe afleveringen vrij kunnen spelen. Zo blijft tv kijken niet alleen leuk maar wordt het vooral ook erg gezond!