De Zelda Netflix serie is blijkbaar niet zo zeker als dat men eerst dacht. Niet als het aan Iwata ligt

In februari waren vele Nintendo fans zeer blij van een bepaald nieuwtje van de Wallstreet Journal. Deze hadden van bronnen namelijk te horen gekregen dat Netflix een serie ging maken gebaseerd op de “The legend of Zelda” video game. De serie werd vermeld als een Game of Thrones voor de hele familie, maar helaas heeft Nintendo’s Satoru Iwata deze berichten nu de kop in gedrukt.

In een interview met Time.com dat gericht was op Nintendo’s stap richting mobile gaming kwam de serie ook ter sprake. In tegenstelling van de verwachtingen en hoop van fans moest Iwata dit gerucht toch ontkrachten:

As of now, I have nothing new to share with you in regard to the use of our IPs for any TV shows or films, but I can at least confirm that the article in question is not based on correct information.

Dit betekend niet dat er geen plannen zijn om een serie op deze manier, al dan niet in samenwerking met Netflix, te gaan ontwikkelen. Maar de huidige geruchten kunnen ieder geval weer terug in de onderste lade geschoven worden.
Wat denken jullie? Willen jullie de serie alsnog zien? Denken jullie dat de serie nog gemaakt gaat worden?
zelda netflix serie 24-03-2015

  • Oei! Keek uit naar een goede game-serie maar zoals het nu staat gaat dat dus niet The legend of Zelda worden… Jammer gemiste kans, Netflix en Nintendo zouden hier denk ik zeker iets moois van kunnen maken.