Zou jij de Batman Arkham Collection aanschaffen?

In juni verschijnt Batman Arkham Knight. Arkham Knight is het slotstuk van de Arkham Trilogy van Rocksteady Studios. Jammer dat we afscheid moeten nemen van de Arkham serie want de games waren stuk voor stuk goede games. Het afscheid is misschien helemaal niet in juni want vandaag is er, via IGN Italië, naar buiten gekomen dat we dit jaar weleens Batman Arkham Asylum en Batman Arkham City op de PlayStation 4 en Xbox One kunnen spelen. Volgens een betrouwbare bron staat deze ‘Batman Arkham Collection’ gepland voor een release later dit jaar. Warner Bros heeft nog niet gereageerd op dit gerucht. Als we meer weten over de echtheid van de Batman Arkham Collection voor de PlayStation 4 en Xbox One dan laten we je het weten. Mocht je de laatste trailer van Batman Arkham Knight, die een tijdje geleden verscheen, hebben gemist dan kan je deze hieronder bekijken.

(Bron: Videogamer)

 • Het regent echt remasters ….

  • Dat is inderdaad waar maar het mooie is: Je hoeft ze niet te kopen! Het is al een tijd bekend dat, vooral in Hollywood, originaliteit ver te zoeken is. Ik moet zeggen dat de remasters die verschenen zijn of die nog moeten verschijnen wel het spelen waard zijn. Batman Arkham Collection is nog een gerucht maar als deze verschijnt zal ik die op een gegeven moment ook wel aan m’n collectie toevoegen.

   Neem bijvoorbeeld DmC. Deze game draait prima op de PlayStation 4, platform waarop ik game, en de game komt meer tot z’n recht. Ik merk echt het verschil met de PlayStation 3-versie die ik helemaal kapot heb gespeeld. Bij God of War 3 Remastered zal dat niet anders zijn al liep die ook vrij soepeltjes op de PlayStation 3.

   Begrijp me niet verkeerd ik zie liever ook wat origineels verschijnen maar het wordt nu wel een ‘ding’ om met de meute mee te praten over het feit dat “we gek worden van remasters etc”. Doe rustig aan, er zijn ergere dingen in de wereld. Vind je het niks, koop het niet. Heel simpel.

   En trouwens, was jij niet degene die de petitie ondertekent hebt van een HD-remake van Modern Warfare 2 en zei jij niet “Kom maar op met die Crysis Remaster”? 😉

   • Het was ook niet negatief bedoeld ik vind het wel tof om games opnieuw te spelen, maar ik vind wel dat er deze week heel veel remaster nieuws naar buiten komt. Ach ja ik ga wel plezier hebben met al die remasters, ik zie het meer als een kans om games die ik nog niet gespeeld heb of graag nog een keer zou spelen opnieuw of voor het eerst op te pakken.

 • Ik vind dat mensen die al deze Remasters aanschaffen iets in stand houden wat vrijwel niemand ten goede komt. Blijkbaar hebben een hoeveelheid gamers liever een Remaster van een game, (die ze vaak in het verleden al helemaal grijs gespeeld hebben) dan een volledig nieuwe game.

  Die grafische upgrade en minimale aanpassingen aan de gameplay zijn bedoeld om IP’s keihard uit te melken en als je dit als gamer niet beseft ben je dus deel van het probleem. Ik koop die shit niet en ben liever deel van de oplossing…

  • Gamers die een remaster kopen hebben dat liever dan een nieuwe game? Beetje onzin en een aaname. Ik, bijvoorbeeld, ga liever voor een geheel nieuw deel in een serie of een totaal nieuwe game van een ontwikkelaar. Het is tegenwoordig in om “snel” een remaster uit te poepen. Vind ik het erg? Nee. Waarom niet? Simpel. Ik heb geen last-gen consoles meer dus een verbeterde versie van een game die ik echt vet vind schaf ik dan gewoon aan. Dan ben ik maar onderdeel van “het probleem”. Ik geniet gewoon van een vernieuwde versie en maak me wel druk om andere dingen.

   Tuurlijk heb ik ook zoiets van “alweer een remaster? ” als er een aankondiging van komt maar besef dan meteen dat er misschien mensen zijn die geen PlayStation 3 of Xbox 360 hebben gehad. Deze mensen kunnen nu wel genieten van vernieuwde uitgaves. Geen probleem dus. Ik ga het al eerder aan dat het niet de spuigaten uit moet lopen maar zolang het gebeurt bij games die ik interessant vind geef ik er niet zoveel om.

   En lig je er wakker van? Koop ze dan niet.

   • Ik vind het grappig dat jij altijd de eerste bent die roept dat je de zoveelste Remaster gaat aanschaffen en de grootste grap is dat je de oude versies helemaal hebt grijs gespeeld. Dus wat zegt dat? En zoals ik al zei, ik koop die troep ook niet. Ik ga dit probleem niet in stand houden.

    Jouw punten slaan nergens op kerel. DMC heeft een minimale upgrade, Tomb Raider ook, Sleeping Dogs ook, Last of Us idem dito, Borderlands Handsome Collection heeft gelukkig alle DLC, GTA V voegde wel een aantal leuke dingen toe (die alsnog nutteloos zijn als je zoals mij de game op last-gen 100% hebt uitgespeeld, Resident Evil remake van de GameCube versie was wel leuk. Maar waar het op neer komt is dat het uitmelkerij blijft. Weer een God of War collectie, Batman collectie. Kom nou! Als je een keer niet al je games en last-gen systemen zou verkopen hecht je misschien nog eens waarde aan je games en hardware en hoef je niet steeds dingen opnieuw aan te schaffen…:P

    Maar ja, vooral blijven doen wat je leuk vindt. Doe ik ook gewoon.

    • Ik wacht nog steeds op een remaster van Mister Mosquito