Gaan we in 2014 al Attack on Titan spelen?

Als je een anime fan bent heb je inmiddels vast wel eens van het Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) fenomeen gehoord. Deze manga uit 2009 en sinds kort zelfs een televisieserie blijkt nogal immens populair te zijn en wereldwijd enorm goed te zijn ontvangen. Na de eerste vijf afleveringen was mijn eerste gedachte meteen, waarom is hier geen game van?

George Wada heeft tot mijn grote genoegen onlangs tijdens de Anime Expo bevestigd dat er momenteel een Attack on Titan spel in de maak is voor de consoles. Welke dat zijn is helaas nog in mysterie gehuld. Het spel zal ergens in 2014 uitgebracht worden.

Er is overigens ook al een Attack on Titan spel op de markt voor Japanse fans. Het gaat echter om een social game voor het mobiele GREE platform, die de naam Attack on Titan: The Wings of Counterattack heeft meegekregen. Of het wat is zou ik niet weten, ik wacht namelijk liever op een dynamische console titel, hopelijk op een van de next-gen systemen. Wat vinden jullie ervan?

  • Ehm ja ik ben heel benieuwd met wat ze komen! Anime is in ieder geval erg vet!

  • PerziaN

    Ik kan niet wachten (^_^) <3<3<3