Geometry Wars 3 Dimensions is te spelen op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC

Fan van de eerdere games van Geometry Wars? Mooi nieuws voor jou dus want Sierra heeft Geometry Wars 3 Dimensions vandaag gelanceerd. De meest recente toevoeging aan de Geometry Wars franchise brengt de serie naar nieuwe grenzen. De retro geïnspireerde actie van Geometry Wars verschijnt op meer platforms dan ooit en voegt met 3D grids iets extra’s toe aan de klassieke gameplay.

Craig Howard, medeoprichter van Lucid Games, geeft aan:

“Geometry Wars maakt deel uit van ons DNA.”

“Verschillende medewerkers van ons hebben ook al meegewerkt aan eerdere games in de serie. Voorafgaand hadden we verschillende ideeën waar het verder naartoe zou kunnen gaan. De samenwerking met Sierra om de ideeën tot leven te wekken was een fantastische ervaring.”

Geometry Wars 3 Dimensions is een spannende ontwikkeling voor de fast-paced twin-stick shooter gameplay waarmee de Geometry Wars franchise bijna een decennium geleden furore maakte. Waar hardcore fans de look van de game direct zullen herkennen, worden zij onthaald op nieuwe 3D actie en gameplay modes, een speciale single-player campaign met 50 levels én vernieuwde online coöperatieve en competitieve multiplayer. De game biedt verder vijf unieke companion drones, nieuwe power-ups, spannende boss battles en community leaderboards. Daarnaast zijn ook de klassieke Arcade modes beschikbaar voor een authentieke Geometry Wars experience.