Genomineerden The Game Awards 2014 bekendgemaakt

The Game Awards is een nieuwe show die als alternatief moet dienen voor de Spike TV Video Game Awards. Deze verkiezing wordt elk jaar gehouden, en dus ook in 2014. De show is op 5 december en zal via verschillende kanalen worden live gestreamed. Zo kun je het volgen via Twitch.tv , PS4, Xbox One, Wii U en Steam.

Tijdens deze show zijn er 21 categorieën waarvoor een winnaar wordt bekendgemaakt. Deze categorieen zijn bijvoorbeeld: beste game, beste stemacteur en beste indie-game. Voor de categorie Game of the Year zijn de volgende games genomineerd: Bayonetta 2, Dark Souls 2, Dragon Age: Inquisition, Heartstone: Heroes of Warcraft en Middle-Earth: Shadow of Mordor.

Wat is jouw Game of the Year?

Dragon Age Inquisition

 • Mijn favoriete games dit jaar zijn: South Park The Stick of Truth, Far Cry 4, Dragon Age Inquisition, The Evil Within en Shadow of Mordor 🙂

 • Wow, ik kan eerlijk gezegd dit jaar geen enkele GotY benoemen. Vond het nogal een mager jaartje eigenlijk. South Park The Stick of Truth is zeker wel de meest indrukwekkende game aangezien je een interactieve SP episode speelt. Far Cry 4 en Dragon Age Inquisition moet ik nog spelen, ME: Shadow of Mordor heb ik nog niet uitgespeeld…moeilijk…

 • Best moeilijk maar tot nu toe aardige uurtjes in Dragon Age Inquisition zitten en deze staat bij mij in ieder geval al op nummer 1. Far Cry 4 is aardig verslavend. South Park is inderdaad een titel die ook wel geprezen mag worden en Shadow of Mordor is ook zo een titel. Zoals Nino al zegt is het best moeilijk om echt een top 5 te maken dit jaar. Bovenstaande drie games, Far Cry 4 niet maar is geen slechte game, zouden daar in ieder geval wel in verschijnen. De rest van de games die ik speel zijn leuk maar niet GOTY-waardig.

  • Ik heb bijna 580 uur Destiny gespeeld…maar vind de game niet GotY waardig.

   • Haha je vind het in ieder geval de leukste game van het jaar zo te zien 🙂

    • Nee, niet perse. Lords of the Fallen is ook erg leuk, Shadow of Mordor, Heroes of the Storm, en nog zo veel meer. Najaar zit altijd boordevol goede releases. Als ik Destiny de leukste game van het jaar vond was het mijn “Game of the Year” en dat is het niet. De game faalt op bepaalde punten enorm, ook al speel ik de game graag met mijn clan buddies.

     • Het is idd moeilijk om een game of the year te kiezen. Zoveel goed games. Wat te denken van het grafisch prachtige Forze Horizon 2? Er zijn er zoveel dat het bijna niet te kiezen is.

 • Er is meer 1 game die ieder jaar een game award ontvangt. En dat is Mr. Mosquito
  ! Ken je hem niet? Bekijk de gameplay hieronder. http://www.youtube.com/watch?v=CZpzlNUH_Hc