The Order: 1886 zal absoluut niet worden uitgesteld volgens de ontwikkelaar

The Order: 1886 is een game van ontwikkelaar Ready at Dawn. Deze game heeft als release datum 20 februari, en dat zal ook zo blijven volgens de ontwikkelaar. Er zouden namelijk problemen zijn bij Ready at Dawn. Ze zijn namelijk op zoek naar een Lead Level Designer en een Senior Level Designer. Er is dus sprake van een tekort aan level designers of de ontwikkelaar was niet tevreden over het level design dat de game nu heeft. Het is dus mogelijk dat een aantal levels uit de game opnieuw gemaakt moeten worden. En dat zou dan vertraging van de game op kunnen leveren. Maar dit is niet het geval volgens Andrea Pessino, technisch directeur van Ready at dawn.

Wij kunnen The Order: 1886 dus gewoon op 20 februari in onze Playstation 4 gaan schuifen.

Mocht je geintresseerd zijn geworden in The Order: 1886, bekijk dan hieronder een trailer van de game:

  • Ik heb echt heel veel zin in deze game! De sfeer spreek mij erg aan en de graphics zijn fenomenaal. Je ziet het verschil tussen tussen filmpjes en de gameplay niet! Ik ben daarom ook blijf dat de game niet uitgesteld wordt, hopelijk zorgt dit dan niet voor een game die niet helemaal af is, want dat zou zonde zijn. Ik ga mijn pre-order in ieder geval plaatsen en hoop dan op 20 februari de game te kunnen spelen!

  • Ik heb echt heel veel zin in deze game! De sfeer spreek mij erg aan en de graphics zijn fenomenaal. Je ziet het verschil tussen tussen filmpjes en de gameplay niet! Ik ben daarom ook blijf dat de game niet uitgesteld wordt, hopelijk zorgt dit dan niet voor een game die niet helemaal af is, want dat zou zonde zijn. Ik ga mijn pre-order in ieder geval plaatsen en hoop dan op 20 februari de game te kunnen spelen!