Gearbox is klaar voor een nieuwe Borderlands game, mogelijk Borderlands 3

Gearbox is klaar voor een nieuwe Borderlands game en de studio is heftig bezig met het recruteren van nieuwe mensen. Op het Gearbox PAX panel is gesproken over het feit dat de studio zeer graag met een nieuwe Borderlands game aan de slag gaat.

“We want to think about the future and we want to think about what the next Borderlands is and we’re going to need some help. The fact is, we’re not working on a new Borderlands game, but we want to. If you are in the industry and you think you can help us, we want you to help us. We want to get started on a new Borderlands game.
There’s literally nothing to tell, but we’re ready to startThere’s literally nothing to tell, but we’re ready to start.”
Aldus Randy Pitchford, CEO van Gearbox.

Ook ging Pitchford meteen aan de slag op Twitter na het PAX panel, op zoek naar nog meer mensen voor het Borderlands team:

Ben jij klaar voor een nieuwe Borderlands game? Deze schrijver is dat zeker wel. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van al de ontwikkelingen!

  • Gearbox is niet de enige die klaar is voor Borderlands 2, Ik heb er erg veel zin in! Eerst maart de Handsome Collection en dan zie ik Borderlands 3 graag komen. Al verwacht ik de release niet voor 2017.