De Games with Gold titels voor september zijn eindelijk bekend gemaakt, met nog maar twee dagen te gaan

Gisteren kregen we al te horen welke nieuwe titels met PlayStation Plus beschikbaar zouden zijn, en vandaar krijgen we te horen wat de nieuwe Games with gold titels voor september zullen zijn. Zijn jullie er klaar voor?

Allereerst zal voor de Xbox One Crimson Dragon, die ook al vorige maand beschikbaar was, nog gratis te downloaden zijn. Deze game word aangevuld met Super Time Force, een hectische sidescrolling shooter. Maar één nieuwe game voor de Xbox One dus deze maand.

En voor de Xbox 360 maken Motocross Madness en Dishonored plaats voor twee nieuwe titels. Monaco: What’s Yours is Mine, is een top down game waarin je met andere spelers in een retro stijl omgeving een bank moet overvallen. Pac-Man meets Ocean’s Eleven zou je kunnen zeggen. Deze titel zal beschikbaar zijn van 1 tot en met 15 september. En als tweede titel is Halo Reach aan de beurt. Deze laatste Halo game van Bungie zal bij de fans zeker wel bekend zijn en zal de tweede helft van de maand voor zijn rekening nemen. Van 16 tot en met 30 september.

Dit is dus het aanbod aan Games with Gold titels voor september. Wat denken jullie? Is het de moeite? Of zijn de Xbox One bezitters wat teleurgesteld dat ze maar één nieuwe game krijgen deze maand? Laat je mening horen in de comments.

  • Ook niet super speciaal maar naar mijn mening een beter aanbod dan playstation plus deze maand.

    • Nino

      Halo Reach had ik nog niet dus dat is wel een leuke deal. Super Time Force lijkt me ook wel geinig. Ik heb het spel al gedownload maar ivm met Forza Motorsport 5 geen tijd gehad om te spelen. 😀

      • Forza 5 is zo vet. Eindelijk een racegame waarin mensen normaal rijden en ook remmen ipv te denken dat je in de botsauto’s zit.