The Order:1886 krijgt een speciale DLC

De releasedatum van The Order: 1886 komt steeds dichterbij, 20 februari zal de game namelijk in de winkelschappen liggen. Een aantal mensen heeft de game natuurlijk al vooruit besteld, en voor de mensen die dit nog niet gedaan hebben is de exclusieve content die je zal ontvangen als je de game vooruit besteld misschien wel de reden om de game als nog voor de release te gaan bestellen. Deze exclusieve content bestaat uit de The Knight Arsenal-DLC, in deze DLC zit een speciale outfit voor Galahad en een aantal exclusieve schietijzers.

Bekijk hieronder de trailer:

The Order: 1886 verschijnt op 20 februari 2015 voor PlayStation 4, heb jij deze game al besteld of ben je van plan dit te gaan doen?

  • Toch wel van plan om deze game te gaan kopen, game ziet er grafisch geweldig uit en ook de setting lijkt mij tof. Het is alleen nog eventjes afwachten wat de gameplay helemaal inhoudt. Toen ik een demo speelde op Firstlook vond ik de gameplay namelijk een beetje ééntonig.

    • Grayfoxz

      Heb de game ook gespeeld opGamescom en Firstlook. Naar deze game kijk ik het meeste uit van alle games deze eerste maanden. I waaaaant. En tja, hoeveel variatie kan je in een third person shooter demo van nog geen 10 minuten hebben 😛

      • Ja daarom in 10 minuten heb je natuurlijk geen variatie eigenlijk dat kan daarom ga ik de game ook zeker spelen! Een toffe PS4 exclusive sla ik niet over.

  • Wat een onzin. Een speciale DLC. Als de game later koopt zit deze er alsnog bij. Dus erg special is het niet.