Welke games ga jij aanschaffen?

Het is maart!! Deze maand verschijnen wederom grote titels! In februari hebben we al flink kunnen genieten van oa.: Evolve, The Order: 1886, Majora’s Mask 3D, Dying Light en andere titels die we vast en zeker zijn vergeten te noemen. Tijd dus voor een nieuwe maand. In maart verschijnt eindelijk Bloodborne voor de PlayStation 4 en Battlefield Hardline voor meerdere platformen. De Wii U-bezitters houden een feestje om de release van Mario Party 10 te vieren. Er is natuurlijk veel meer. We pikken er een paar games uit die je deze maand in de gaten moet houden.

Zombie Army Trilogy (release: 6 maart)

Als je van zombies knallen houd dan ben je moet je zeker Zombie Army Trilogy checken. Deze zenuwslopende co-op shooter bevat 15 missies met intense singleplayer en co-op survival actie. Daarnaast komt Zombie Army Trilogy met exclusieve nieuwe content, waaronder een derde campaign, horde modus, nieuwe personages en meer. Zombie Army Trilogy verschijnt op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

DmC: Definitive Edition (release: 10 maart)

DmC: Devil May Cry zal de naam DmC: Definitive Edtion gaan dragen, deze editie zal de originele game, alle downloadbare content en een aantal nieuwe modi gaan bevatten. De Definitive Edition van DmC: Devil May Cry zal verbetert worden ten opzichte van de originele versie. De game is straks namelijk in 1080p te spelen en daarnaast draait de game nu op 60 frames per seconde! Verder zullen er nog een aantal kleine dingetjes verbetert gaan worden die de ontwikkelaar van de game, Ninja Theory, al eerder had willen verbeteren maar waarvoor in het ontwikkelproces van de originele game gaan tijd meer voor was. DmC: Definitive Edition verschijnt op de PlayStation 4 en Xbox One.

Battlefield Hardline (release: 19 maart)

De bèta van Battlefield Hardline heeft het heel goed gedaan en dan bedoelen we niet alleen qua cijfers. De servers hielden het namelijk ook en dat is best belangrijk voor een Battlefield titel. De launch van Battlefield 4 liep namelijk niet al te glorieus dus het is wel even duimen op de 19e wanneer mensen massaal online gaan. Een bèta is namelijk niet hetzelfde als een volledige game. Naast het singleplayer avontuur, kent Battlefield Hardline natuurlijk een multiplayer modus met verschillende maps en modi. Er zijn acht maps en zeven verschillende modi te spelen vanaf de release. Wij verwachten wel, en is al een soort van gelekt, dat Battlefield Hardline, net zoals eerdere Battlefield games, een Premium abonnement krijgt waarmee je eerder toegang krijgt tot DLC-maps, Double XP en meer voordelen. Battlefield Hardline verschijnt op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

Final Fantasy Type-0 HD (release: 20 maart)

Final Fantasy Type-0 HD biedt een fascinerende wereld, gedenkwaardige personages en de productiewaarde waarom de serie bekendstaat, samen met hoogwaardige gameplay en een verhaal dat recht doet aan de franchise.

Stort je in de strijd als Class Zero, een groep studenten aan een militaire elite-academie, terwijl het land wordt aangevallen door een agressief naburig rijk. In de meedogenloze en aangrijpende strijd die volgt, moet je talloze sterke magische spreuken en gevechtsmogelijkheden gebruiken met een nieuw en spannend vechtsysteem, om het rijk te verslaan en de geheimen achter de oorlog te onthullen.

Final Fantasy Type-0 HD kenmerken:

• High definition graphics: De wereld van Orience wordt tot leven gebracht met rijke en levendige details en schitterende opnieuw gerenderde HD-beelden voor moderne consoles.

• Configureerbare reisgezelschappen: Bestuur een van de 14 speelbare leden van Class Zero, elk met unieke wapens, vaardigheden en vechtstijlen.

• Gevechten die ertoe doen: een bloederig, dynamisch vechtsysteem waarbij elke aanval het gewicht van sterfelijkheid draagt; betreed een wereld waarin een normale vuurspreuk tegenstanders tot as reduceert en het dodelijke Killsight iemand meteen ombrengt.

• Een nieuwe manier waarop Final Fantasy-verhalen worden verteld: Grimmig, emotioneel en meeslepend – het verhaal werpt een nieuw licht op jonge helden die moeten leven met beslissingen die het verschil maken tussen leven en dood, en de opkomst en val van naties.

Final Fantasy XV – Episode Duscae Demo

Final Fantasy Type-0 HD bevat bovendien een exclusieve, speelbare demo van de langverwachte Final Fantasy XV-game met de naam Final Fantasy XV – Episode Duscae -, verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Een voucher voor het downloaden van de demo wordt meegeleverd in de verpakking van Final Fantasy Type-O HD. De demo, die standaard bij de eerste oplage van alle edities van Final Fantasy. Final Fantasy Type-0 verschijnt PlayStation 4 en Xbox One.

Resident Evil Revelations 2 – fysieke versie (release: 20 maart)

Een nieuwe verhaal in de Revelations-serie waarin Barry Burton en Claire Redfield een rol spelen. Burton is zijn dochter kwijt en gaat op zoek naar haar. Gelukkig staat Burton er niet alleen voor want hij ontmoet Natalia. Natalia is wat anders dan andere mensen. Zij heeft namelijk een speciale gave waarmee ze dingen kan vinden. Erg handig voor Burton. In dit nieuwe deel keert ook de Raid-modus terug. In deze modus is het de bedoeling om ze een hoog mogelijke score te halen. Hoger als je vrienden in ieder geval. Deze modus bevat namelijk een Leaderboard.

Resident Evil: Revelations 2 zal een episodische structuur kennen en zal bestaan uit vier episodes die samen de gehele game vormen. Resident Evil: Revelations 2 verschijnt op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

Mario Party 10 (release: 20 maart

Vanaf 20 maart kun je met vrienden en familie een geweldige party beleven
in Mushroom Kingdom! Mario Party 10 is het ultieme gezelschapsspel voor
Wii U. Het spel bevat een breed aanbod aan spelvarianten, spannende eindbaasgevechten, meer dan 70 mini-games en de kans om je amiibo in het spel te gebruiken.

Mario Party 10 is het eerste Wii U-deel in de populaire Mario Party-serie. Sinds het debuut Mario Party in 1999 voor de Nintendo 64 verscheen zijn wereldwijd meer dan 39,6 miljoen spellen in deze serie verkocht. De reeks staat bekend om de verrassende party-games met geliefde personages als Mario, Luigi en Bowser. Mario Party 10 is daarom geen uitzondering, met deze laatste aflevering in de series, met onder andere gameplay mogelijkheden voor maximaal 5 spelers via de nieuwe Bowser Party-modus.

In Mario Party-spellen ontstaat vaak een felle strijd tussen de verschillende deelnemers, maar dit keer is het ook belangrijk om samen te werken. In de Bowser Party-stand moeten namelijk vier spelers met Wii-afstandsbedieningen strijden tegen een vijfde speler die de gevaarlijke, vuurspuwende Bowser bestuurt met de Wii U GamePad! Om te voorkomen dat ze worden verbrand, verpletterd of weggeknald, moeten de spelers met de Wii-afstandsbedieningen samen werken en Bowser een lesje leren. Dat wordt niet gemakkelijk, want de speler die Bowser bestuurt kan zowel knoppen, bewegingsbesturing en touchscreen van de GamePad gebruiken om spelers op verrassende manieren te bestrijden. Mario Party 10 verschijnt exclusief op de Wii U.

Bloodborne (release: 25 maart

Op 25 maart verschijnt de game dan eindelijk waar veel PlayStation 4-eigenaren op zitten te wachten: Bloodborne. Bloodborne wordt ontwikkeld door de studio From Software, ook wel bekend van de Demon Souls/Dark Souls game(s). Als je deze games hebt gespeeld weet je wat je van Bloodborne kan verwachten: zweethandjes. De game speelt zich af in de stad Yharnam waar een medicijn schijnt te liggen wat de meeste ziektes geneest. De reizigers die Yharnam aandoen willen graag dit medicijn claimen maar komen er al gauw achter dat dit niet makkelijk gaat worden. De stad is namelijk overspoeld met aparte wezens en de bewoners zijn ook zichzelf niet meer. Lukt het jou om te overleven? Bloodborne verschijnt 25 maart exclusief op de PlayStation 4.

Borderlands The Handsome Collection (release: 27 maart

Borderlands The Handsome Collection is de essentiële Borderlands compilatie en bevat de nieuwe versies van zowel Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, speciaal ontwikkeld voor de next-gen consoles. PlayStation 4 en Xbox One gamers krijgen de hoogste kwaliteit graphics en de beste prestaties ooit voor een Borderlands game op de console!

Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise, spelen vier spelers split screen op één televisie, alles in prachtige high definition. Ervaar de hele Handsome Jack saga (inclusief alle bonus add-on inhoud), van zijn niet-zo-bescheiden begin naar het toppunt van zijn egomaniacal tirannie. Heb je de games al gespeeld? Je kan je save gewoon meenemen door de cross-save functionaliteit (zelfde merk console is vereist ).

  • Voor mij zal deze maand vooral bestaat uit het uitspelen van de games die nog op mij liggen te wachten, Dit zijn onder andere: AC Unity, Far Cry 4 en Transistor.
    Ik heb nog wel zin om DMC een keer te spelen, want deze game is aan mij voorbij gegaan op de PS3. Deze die remaster zal ik denk ik wel aan gaan schaffen. Als ik dan ook nog een aantal mensen bereid kan vinden om Borderlands 2 opnieuw aan te schaffen ben ik helemaal tevreden deze maand. Ik zelf heb The Pre sequel nog niet gespeeld en de handsome collection is een mooi totaal pakket voor de borderlands fans onder ons. Dit is mijn maand maart. Wat gaat de rest van de kijk online bezoekers spelen?