Welke van de onderstaande games ga jij aanschaffen?

Genoten van de releases in Maart? Er kwamen een paar vette games uit. Zo zijn Battlefield Hardline, Final Fantasy Type-0 HD (inclusief Final Fantasy XV demo), Borderlands The Handsome Collection en Bloodborne verschenen. In april verschijnen er niet heel veel games maar wel een paar die je zeker moet spelen. Welke games dat zijn kan je hieronder lezen.

Xenoblade Chronicles 3D (Release: 2 april)

Gamereleases van April 2015. Xenoblade Chronicles 3D

De maand april begint goed met Xenoblade Chronicles 3D. Deze game is een overzetting van de gelijknamige Wii-game. Deze Wii-remake bevat Amiibo support, optie om de soundtrack beluisteren, 3D support en meer. Xenoblade Chronicles 3D zal verschijnen voor de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL.

Dark Souls II: Scholar of the First Sin (Release: 2 april)

Gamereleases van April 2015. Dark Souls II Scholar of the First Sin

Bloodborne is nog geen week uit of de volgende game waarbij je zeker zult gaan zweten ligt al in de winkels. We hebben het natuurlijk over Dark Souls II: Scholar of the First Sin. Deze overzetting naar de current-gen consoles bevat de nodige grafische en gameplay verbeteringen en de drie uitbreidingen genaamd Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King en Crown of the Ivory King. Dark Souls II: Scholar of the First Sin verschijnt op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.Mortal Kombat X (Release: 14 april)

Gamereleases van April 2015. Mortal Kombat X

Na vele trailers kunnen we op 14 april eindelijk aan de slag met Mortal Kombat X. Deze nieuwe game van NetherRealm Studios en Warner Bros. Entertainment is het vervolg op de 2011 uitgekomen Mortal Kombat 9. Het verhaal begint aan het eind van Mortal Kombat 9 en loopt 25 jaar door in de toekomst. Mortal Kombat X bevat de modi Living Towers en Faction Wars en er zijn verschillende personages waarmee je aan de slag kunt gaan. Wat dacht je van de familie Cage met Johnny Cage, Sonya Blade en hun dochter Cassie Cage, Scorpion, Sub Zero, Raiden en nieuwkomers als Erron Black, D’Vorah, Ferra/Torr, Kotal Kahn, Jason Voorhees en Predator. Mortal Kombat X verschijnt op de PlayStation 4, Xbox One en PC. De PlayStation 3 en Xbox 360 versies zijn uitgesteld.

GTA V PC-versie (Release: 14 april)

Gamereleases van April 2015. GTA V PC

Na wat uitstel is 14 april de dag waarop PC-gamers eindelijk met GTA V aan de slag kunnen. GTA V bevat sinds kort de Heists modus die je in GTA Online kan spelen. Naast GTA Online bevat GTA V ook nog een singleplayer die je wel even zoet houdt. De graphics in de PC-versie zullen weer top-notch zijn. Lees hier de review van de current-gen versie van GTA V.

State of Decay Year-One Survival Edition (Release: 28 april)

Gamereleases April 2015. State of Decay Year-One Survival Edition

Eerder verscheen State of Decay al op de Xbox 360 en nu verschijnt een nieuwe versie op de Xbox One onder de naam State of Decay Year-One Survival Edition. De game draaide om een groep slachtoffers die moesten zien te overleven in een wereld gevuld met zombies. De game was erg spannend en dat zat voornamelijk in het feit dat je jouw personages echt kon verliezen als deze het loodje legden. De State of Decay Year One Survival Edition is geremastered in 1080p en bevat alle DLC en meer. Heb je State of Decay gekocht op de Xbox 360 dan krijg je 33% korting op de Year One Survival Edition en exclusieve content.

  • Een redelijk rustig maand voor mij, zie niet echt games in dit lijstje die ik zeker moet hebben.

  • Damn drukke maand! Dark Souls 2 (again i know), mortal kombat en state of decay 😀