Al jaren vragen fans om een nieuwe Legacy of Kain game, en in 2012 annuleerde Square Enix deze

Legacy of Kain: Dead Sun,dat is de titel van de geannuleerde game. De game was het resultaat van 3 jaar werk van Climax Studios. Helaas besloot Square Enix in 2012 om deze game te laten vallen omdat deze bepaalde sales targets niet zou halen. Tenminste, in hun ogen. Hierna zijn ze verder gegaan met Nosgoth, de free to play online game. De gameplay die je hieronder kunt zien is samen met veel andere informatie in de loop van drie jaar verzameld door NeoGaf gebruiker Mama Robotnik.

De gameplay is van een Pre-alpha versie van de game, dus perfect is het niet. Maar zelfs in pre-alpha is te zien dat het een vrij interessante game beftof. Helaas zal deze game het daglicht niet meer zien. Als je nog meer wilt weten over Legacy of Kain: Dead Sun, ga dan naar de NeoGaf forum post hier en laat ons weten wat je denkt van wat er te zien en lezen valt.

 • Gelukkig hebben ze deze game geannuleerd…

  • Grayfoxz

   Gelukkig? Vind het er voor een pre-alpha nog goed uit zien. En wil zo graag weer een volwaardige legacy of kain game, geendamn nosgoth ๐Ÿ™

   • Jeroen Hendrickx

    Ja idd Joerie, alleen zoals ik in een vorige item al zei. Dit vind ik echt geen soul reaver/ legacy of kain game. Echt jammer dat ze deze kant uitgaan. =(;;;;

   • Dit is alles behalve Soul Reaver of Legacy of Kain, daarom ben ik dolblij dat ze dit gedrocht hebben geannuleerd. Het gaat mij niet om de graphics, de personages zien er wat mij betreft echt waardeloos uit.

 • Saaie game.