Best of both worlds

Zoals vele al hebben gelezen in het artikel van Ivey wat je hier kunt lezen, begint het Gameland Kids aankomend weekend in Slagharen. 22 en 23 Juni kunnen kinderen gamen in een pretpark.
Mocht je nog een aantal dingen gemist hebben lees gerust het persbericht hieronder.

Persbericht: Gameland Kids

Activision laat kinderen genieten van het beste van twee werelden. Want gamen in een pretpark of op een kinderpopfestival, wat wil je als kind nog meer!

Op 22 en 23 juni is de Game Mania-bus exclusief voor Activision aanwezig op Gameland kids in pretpark Slagharen en op 26 juni op het festival Popeiland op provinciaal domein Puyenbroek. Dat zijn data om te noteren in de agenda en samen met de kinderen aan het aftellen te beginnen. Nog 4 nachtjes slapen!

Skylanders heeft de wereld van kinderen veroverd. Al die unieke karakter poppetjes, zoals Stealth Elf, zijn kinderhelden en wat is er nu mooier dan oog in oog te staan met je held in een pretpark of een (pop)kinderfestival? Deze maand kan het! Zowel op Gameland kids als Popeiland is er gelegenheid tot een Meet&Greet met niemand minder dan Stealth Elf, fans kunnen zelfs met het superbehendige karakter op de foto! En natuurlijk is er volop gelegenheid om Skylander Giants te spelen, zowel in de Game Mania-bus, maar ook buiten staan prachtige gamingpods opgesteld. Heerlijk gamen in de buitenlucht met vriendjes en vriendinnetjes!

Op 22 & 23 juni 2013 is Slagharen de place to be voor alle jonge gamers, want dan wordt het pretpark omgetoverd tot Gameland Kids. De nieuwste games en laatste snufjes uit de gamewereld zijn dan te zien en te spelen in het Overijsselse attractiepark. Dus gamers kunnen genieten van de attracties van Slagharen en tegelijkertijd worden ze ondergedompeld in de laatste gametrends. Dat is als een droom die werkelijkheid wordt! Om die droom helemaal compleet te maken is er het Gameland arrangement, waar je het hele weekend in een omgeving overnacht die volledig in het teken van het evenement staat. En al die tijd staat de Game Mania-bus, exclusief in het teken van Actvisions topgame Skylanders, op hetzelfde terrein geparkeerd. Sweet dreams!

skylanders

Domein Puyenbroeck ligt in Oost-Vlaanderen en is op 26 juni 2013 het decor van een spetterend popfestival voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Op het podium staan de superhippe artiesten Mega Mindy, Fabian, Ian Thomas, Bandit en 3M8S en daarnaast is er volop animatie. Plus natuurlijk het park zelf, met de speeltuin, het speelbos én het kartcircuit voor kids. Om het feest helemaal compleet te maken pakt Activision ook hier weer uit met de aanwezigheid van de Game Mania-bus die helemaal in het teken staat van Skylander Giants. Net als op Gameland Kids zijn er acht playing pods in de bus aanwezig en liefst zestien pods in de buitenlucht. Alle gelegenheid om er een fantastische dag met het hele gezin van te maken!

Kaarten voor Gameland kosten in de voorverkoop 13,50 euro en 25 euro aan de kassa. Weekendarrangementen zijn beschikbaar vanaf 164,50 euro. Meer informatie op www.gamelandkids.nl.

Kaarten voor Popeiland kosten in de voorverkoop 8 euro en 10 euro aan de kassa (kinderen onder de vier jaar mogen gratis naar binnen). Het festival is geopend van 13.00 uur tot 19.00 uur. Meer informatie op www.popeiland.be.