Een game event voor kids

Gameland is na een daverend succes bij onze zuiderburen ook naar Nederland overkomen waaien. Zaterdag 22 en zondag 23 juni kan je in attractiepark Slagharen genieten van de tweede editie van Gameland, achtbanen en games wat wil een kind je nog meer?

Wat is er te doen?

Slagharen staat dit weekend helemaal in het teken van games. Je kan games testen, prijzen winnen en op de foto met de leukste game characters. De populaire game Skylanders pakt groots uit, Just dance 4 zal aanwezig zijn met dansers en danseressen van het RTL programma ‘So you think you can dance?’. De Nintendo zomertour is aanwezig waar je zelf de nieuwste Nintendo 3DS of Wii-U games kan testen. Ook is er nog plek voor retro games onder het motto: “plezier voor jong en oud”. Blijkbaar mogen de ouders daar ook even los gaan… Game Mania komt met goodies en de Esportbond komt competitief gamen promoten, je kan daar niet jong genoeg mee beginnen. Heb je even genoeg van dit alles dan doe je gewoon een rondje achtbaan! Mocht je dit weekend niet kunnen, vrees niet! De derde editie staat al gepland voor 6 t/m 8 september 2013 in Bobbejaanland.

https://www.youtube.com/watch?v=laUaq149Tpo” width=”620″ height=”360″]

Tickets

De ticketprijs is speciaal voor Gameland verlaagd naar 15 euro.
Wil je een weekend vol vermaak dan kan je ook nog een speciaal aangeklede accommodatie huren vanaf 164,50 euro. Je krijgt hier ook een welkomstpakket bij met een heleboel goodies.
Klik hier om de tickets te bestellen.