De top titels vliegen je om de oren tijdens een nieuwe Gamekings Showcase.

Laat ons eens weten of jij ook komt want dit wil je toch niet missen?

Weet jij niet welke games je in maart wil kopen omdat er gewoon teveel goede games gaan uitkomen, dan hebben wij goed nieuws. Op zaterdag 2 maart in Club Corso te Rotterdam is het namelijk tijd voor een nieuwe Gamekings Showcase!! Op deze dag kun jij alvast verschillende toptitels uitproberen of bekijken zodat je al een goede indruk hebt op de games die komen gaan. Misschien heb jij na die dag al wel een keuze gemaakt voor welke titel jij gaat in maart.

Welke games kun je dan spelen en bekijken? We noemen een Gears of War Judgment, Tomb Raider, Bioshock Infinite, Remember Me, God of War Ascension en Monster Hunter 3 Ultimate. Nintendo komt niet alleen met Monster Hunter 3 Ultimate maar ook met Lego City Undercover, Castlevania : Lords of Shadow- Mirror of Fate en Luigi’s Mansion 2. Als er meer bekend is over titels die aanwezig zullen zijn dan houden we je natuurlijk op de hoogte.

Hieronder een lijstje met wat weetjes:

Unieke gameplay footage van Splinter Cell Blacklist aanwezig.

Demo van Sniper: Ghost Warrior 2 is aanwezig.

Injustice: Gods Among Us staat speelbaar op Gamekings Showcase.

Van Monter Hunter Ultimate 3 kun je de cross-platform gameplay uitproberen tussen de Wii U en de 3DS.

Capcom is verder aanwezig om Resident Evil: Revelations op de podium te laten zien op de PlayStation 3.

Geïnteresseerd in de game Remember Me? Dat is mooi want Jmax (Jean-Maxime Moris) en Philippe Moreau van studio Dontnod komen over om de game te demonstreren.

Over Bioshock Infinite kunnen we al melden dat één van de ontwikkelaars van de game langs komt om te vertellen wat er nou bij komt kijken om Bioshock Infinite te maken.

De Gamekings zullen in samenwerking met Sony een live demonstratie geven van een demo van God of War: Ascension.

Tomb Raider is op verschillende pods en PC’s uit te proberen en lara zal ook nog wat goodies meenemen.

De multiplayer van Gears of War: Judgment is te spelen en dat zal een vijf tegen vijf modus betreffen.

Wat ook wel leuk is om te melden: Elke bezoeker krijgt een GTA V goodie van Rockstar mee. Altijd leuk toch?

Dit zijn de weetjes tot nu toe maar als er meer is om te melden dan vullen wij de lijst natuurlijk aan zodat jij niks mist. Wil je erbij zijn wees dan snel want de VIP kaarten zijn al op. Voor 9,50 (excl. transactiekosten) heb je al een kaartje. Let goed op! Gamekings Showcase is alleen toegankelijk voor personen boven de 16 jaar!

De thema van deze Showcase is March Madness en dat is helemaal waar. De Madness begint namelijk al op 2 maart! Zorg dat jij erbij bent! Mocht het toch niet lukken dan niet getreurd want Kijk-online is aanwezig en we doen verslag van deze dag.
Meer informatie over Gamekings Showcase kun je hier vinden.