Ben jij Gamegirl 2013?

Gamegear organiseert samen met SteelSeries, Gunnar en IMGamer de Gamegirl 2013 verkiezing. Ben je 18 jaar of ouder en ben je gek van videogames? Dan is de GameGirl verkiezing misschien wel iets voor jou! Je maakt namelijk kans op een prijzenpakket van 200EUR en je neemt deel aan de Gamegear 2014 kalender shoot. De winnares krijgt er nog eens een Gamegear waardebon van 300EUR bij!

Stemmen

Inzendingen moeten vóór 12/09/2013 worden ingestuurd. Op vrijdag 13 september maken zij de 12 kandidates bekend die kans maken op de prijzen.Jij kan dan via de site zelf op jouw favoriete gamegirl stemmen. De 6 beste kandidates worden uitgenodigd op het openingsweekend van de Gamegear shop in Turnhout (België) op 28 september. Hier strijden ze dan voor een podiumplaats en de titel Gamegirl 2013. Wil jij stemmen of jezelf inschrijven, klik dan hier.

Gamegirl

 • Omdat alles roze is met een Hello Kitty poppetje scherm is voor mij al een NO GO! Maar het is leuke initiatief.

 • Moeilijk kiezen hoor….Wie zal ik eens nomineren…

 • Sja wat zal ik zeggen heb er wel drie gezien die leuk zijn 😀

 • Lastig kiezen indeed. Ik twijfel tussen 4 dames

  • Ik heb voor Melody gekozen 🙂

   • Hoe bedoel je gekozen? Wil je haar hebben? Het is geen action figure…

    • Je snapt toch wel wat ik bedoel……

     • joene

      die wil ik ook wel in m’n pokéballetje stoppen hoor :p

     • hahahaha “Ik kies jou!” 😀

 • joene

  Ik zeg Melody 🙂 heb de tekstjes niet gelezen want iedereen weet dat het daar niet om gaat :p en er zit een dude tussen 🙁

  • Ivey

   Nysira!!! coowl purple hair :3

   • joene

    true, maar wel een piercing op een plek waarvan ik het op een puist vind lijken 😛

    -edit- onee dat is tyfamientje oid :p. nysira is wel hot.

 • PerziaN

  Ik ben voor MissKhaleesi die met Soraka freaking 37 Assists heeft en heel weinig Deaths..<3 Pc-gamers for the win!

 • tim

  ik ben voor hollandgirlps3!