PlayStation 4.1

PlayStation 4 lijkt zo voorbij gelopen te worden door zijn eigen succes.

Heb jij je PlayStation 4 al gereserveerd? Nee? Lees onderstaand persbericht dan maar eens snel!

Dat de PlayStation 4 een hit wordt en al massaal is besteld is geen nieuws. De console wordt einde dit jaar verwacht, maar een concrete releasedatum is nog niet gekend. Duizenden gamers lieten Game Mania weten zo snel mogelijk de nieuwe console aan te willen schaffen. Ondanks veelvuldig contact tussen Game Mania en Sony kan de producent echter niet garanderen dat er voldoende exemplaren beschikbaar komen voor alle pre-orders. De productie draait op volle toeren, maar de populariteit van de PS4 is ongekend. Er worden dit jaar twee leveringen verwacht: bij lancering en een extra levering voor het einde van het jaar.

Game Mania laat haar klanten die een pre-order geplaatst hebben persoonlijk weten wanneer zij hun exemplaar mogen verwachten. Degenen die voor 24 juni 2013 een PS4 bestelden, ontvangen hun exemplaar bij release. Gamers die tussen 24 juni 2013 en 07 augustus 2013 een PS4 bestelling plaatsten, ontvangen uiterlijk in december hun nieuwe console. Aan alle voorbestellers wordt gevraagd hun pre-order te bevestigen en een aanbetaling te doen in de winkel.

De klanten die na 07 augustus 2013 een pre-order plaatsten, zijn niet gegarandeerd van hun bestelling in 2013. Zij worden op een wachtlijst gezet en zodra er een toestel beschikbaar komt, wordt deze onmiddellijk doorgeschoven naar de eerstvolgende klant op de lijst. Op deze manier doet Game Mania al het mogelijke om de echte fans zo snel mogelijk van een eigen console te voorzien.

De PlayStation 4 lijkt zo voorbij gelopen te worden door zijn eigen succes.

“We vinden het uitermate spijtig dat we niet al onze klanten direct kunnen voorzien van de nieuwe console. We doen er alles aan om onze klanten persoonlijk op de hoogte te brengen en iedereen zo snel mogelijk blij te maken met een PS4.”

zegt Tom Henderikx, Concept Manager bij Game Mania.
Voor meer

  • Sowieso lukt het me niet om een PlayStation 4 te halen met release. Heb een PlayStation 3 op de kop weten te tikken en met nog een Xbox 360 en Nintendo 3DS + alle aanbod die er is en nog komt zit ik nog wel even gebeiteld. Ik ga sowieso sparen 🙂

  • KrisKickass

    Grats met de ps3! Wat is je ps3 profile?