Game Mania haalt Video Games Live naar Nederland

Heineken Music Hall podium voor uniek, multimediaal videogames concert

Game Mania haalt Video Games Live (VGL) voor het eerst naar Nederland. Na 250 shows in 25 landen op 5 continenten is op 12 november dit jaar de Heineken Music Hall aan de beurt.

Video Games Live is een meeslepend concert met muziek van de meest populaire videogames allertijden. Dit wordt uitgevoerd door een echt symfonisch orkest. Samen met beelden van verschillende videogames, lichtshows en solo artiesten is het een ongeziene totaalbeleving. Je wordt als het ware in de games gezogen. Meer dan een miljoen mensen kunnen dat ondertussen bevestigen.

VGL brengt de muziek van verschillende topgames, maar ook van klassiekers en minder bekende games. Onder meer themes van Zelda, Sonic, Halo en Super Mario passeren de revue in dit 2-uur durende event.

Het is niet toevallig dat de VGL-gekte onder impuls van Game Mania halt houdt in Nederland. De gamespeciaalzaak doet er alles aan om de beleving van games te vergroten voor fans. Zo organiseert Game Mania regelmatig evenementen zoals nachtopeningen. VGL naar Nederland brengen, is een onderdeel van deze strategie.

Tickets zijn online te koop via www.ticketservice.nl of www.videogameslive.nl.