Game Mania doet hoogste bod op “Exquisite Edition” van JoJo’s Bizarre Adventure All Star Battle

Opbrengsten van gelimiteerde figurine van Swarovski Kristal gaan naar Stichting Opkikker

De veiling van de exclusieve editie van JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle die eerder deze maand online startte, is beëindigd. BANDAI NAMCO Games Nordic maakt vandaag bekend dat de veiling van de zogenaamde “Exquisite Edition” van JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle zevenhonderd euro heeft opgeleverd voor het goede doel. Gamespeciaalzaak Game Mania deed het hoogste bod. De opbrengsten worden geschonken aan Stichting Opkikker.

De “Exquisite Edition” van JoJo’s Bizarre Adventure bevat, naast de game, een actiefiguur gemaakt van 6000 Swarovski kristallen. Van deze gelimiteerde editie was slechts een exemplaar beschikbaar in Nederland. Gamers en ander geïnteresseerden konden meebieden via Marktplaats.

BANDAI NAMCO heeft gekozen voor Stichting Opkikker als goed doel. Stichting Opkikker is erg blij met de donatie: “De opbrengst van het beeldje komt ten goede aan de organisatie van Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Wij zijn dan ook ontzettend blij met het bedrag dat we dankzij deze unieke veiling mogen ontvangen. Onze dank is groot!”

Tom Henderikx, Concept Manager bij Game Mania zegt het volgende over de bieding: “Gamen verbroedert, maar helaas hebben niet alle kinderen het even goed getroffen. Daarom wilden wij als Game Mania graag een steentje bijdragen aan dit goede doel middels de JoJo veiling. Het beeldje krijgt een mooie plek bij ons op het hoofdkantoor.”

Het oudste games magazine van de lage landen, Power Unlimited, was mediapartner in de veiling en Jan Meijroos, hoofdredacteur is ook tevreden met de opbrengst: “Het was van tevoren moeilijk in te schatten wat de statue zou opbrengen maar het is mooi om te zien dat de veiling goed is opgepikt en dat Game Mania haar (game)hart heeft laten spreken.”

André Persson, PR Manager bij Bandai Namco Games zegt: “We zijn heel erg blij met de opbrengst en we hopen dat Game Mania de exclusive JoJo figurine een mooi plekje geeft. Er zijn veel kinderen die minder bedeeld zijn en we hopen dat onze veiling voor het goede doel anderen inspireert want elk beetje helpt.”