De eerste teaser van Five Nights at Freddy’s 3 getoond

De maker van de Five Nights at Freddy’s game, Scott Cawthon, heeft de eerste teaser trailer voor Five Nights at Freddy’s 3 getoond. Het eerste deel in de Five Nights at Freddy’s serie verscheen in augustus 2014 op de PC en is nu ook beschikbaar voor alle mobiele platformen. Deel 2 verscheen slechts drie maanden na het eerste deel in november 2014, deze game verscheen ook voor de PC en alle mobiele platformen.

Deel drie van deze horror-serie zit er dus ook al aan te komen, tot nu toe is er nog niets bekend over een release-datum voor Five Nights at Freddy’s 3. Kijk jullie uit naar Five Nights at Freddy’s 3 en wat vinden jullie van de eerste twee delen uit de serie?

Bekijk hieronder de teaser trailer:

  • Misschien eens een “Schrikken met:” maken. Lijkt me een geweldige game hiervoor. Mensen die mij willen zien schrikken? Let me know.

    • Lijkt me een goed plan! Sowieso vind ik meer video-content wel een goed idee, ik zeg ga eerst deel 1 spelen. En kijk dan of je deel 2 en mogelijk deel 3 oppakt. En er zijn ook nog wel een paar andere griezelige games voor “Schrikken met”.

      • We hebben er al een aantal gespeeld. Op het einde liepen we tegen het probleem aan dat er geen meer waren. Dit spel is nog niet gedaan. MEer video content zijn we mee bezig echter zijn hier niet veel mensen voor.

        • Ik zie dat inderdaad, onder het kopje “Schrikken met Kijk-Online” zijn al best veel video’s aanwezig. Ik zal wel eens eventjes nadenken over games daarvoor, en als je hulp nodig hebt met content je kan altijd vragen. (Heb wat Youtube ervaring).