FireFall Gratis Open Beta inschrijving

FireFall is met een nieuwe gameplay trailer gekomen om aan te kondigen dat FireFall aanwezig zal zijn tijdens Gamescom 2013 in Colgne, Duitsland. Momenteel tijdens de eerste fase van de Open Beta testen, Raymond Van Het Groenewoud levert unieke skill-based gevechten in een futuristische sci-fi universum. Dit jaar tijdens Gamescom zal Red 5 studios de lopende plannen rondom the melding en unlock Firefall’s world features en de laatste event en 3 nieuwe ‘melding pocket’ terugdringen. Spelers kunnen zich gratis aanmelden voor FireFalls’s Open Beta test  via de volgende link: www.firefallthegame.com/about

https://www.youtube.com/watch?v=qH6b_bDpp74″ width=”640″ height=”340″]

James Macauley, Vice President of Development Red 5 studios is erg verheugd om de verbeteringen en nieuwe content te showen aan de fans. Hij geeft ook aan dat er genoeeg aankomende toevoegingen en features besproken gaat worden tijdens Gamescom 2013.

 gamescom-is-er-klaar-voor

FireFall

Firefall, een aanstaande free-to-play MMO shooter, ligt op een unieke en science fiction universum 200 jaar in de toekomst. Spelers maken deel uit van het laatste overblijfsel van de mensheid op Aarde, vechten om te overleven tegen alle verwachtingen in op een vijandige planeet verwoest door een storm agressieveenergie en aangevallen door een mysterieuze humanoïde ras, bekend als deUitverkorene. Firefall bestaat uit twee triple-A componenten die shooter fans zal verspreken: een PvPcombat systeem voor elite-level eSports concurrentie en een robuuste open wereld ervaring ontworpen om onder te dompelen. Spelers worden in een diepe verhaallijn gegooit met dynamische evenementen en sociale gameplay.

  • Nino

    Firefall was de afgelopen twee jaar altijd op Gamescom aanwezig, hoop dat ze eindelijk aankondigen wanneer de retail version uitgebracht wordt. Ik volg de ontwikkelingen omtrent dit spel namelijk al ruim twee jaar en begin enorm ongeduldig te worden.

    Closed Beta en Open Beta gespeeld, helaas crashte me pc steeds. Op Gamescom heb ik ook al gespeeld. Vooral de world pvp events zijn van epische proporties.